Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powalonaona.

Co jest ze mną nie tak?

Polecane posty

Gość powalonaona.

Ostatnio usłyszałam od partnera pytanie: "Czy ty nie umiesz kochać się normalnie, czule? Muszę cię brać siłą, wyzywać i bić?" No i racja, nie umiem. Inaczej nie sprawia mi przyjemności, nudzi mnie. Przedtem często prowokowałam sytuacje, w których mogłam stać się ofiarą napaści - im częściej, tym lepiej się czułam. Normalne to na pewno nie jest, skąd się to bierze, jak to zmienić? :O

Gość 0/10 idź pograc na kurniku

Gość Anq25
Jest na to prosty sposob:) niech raz ci tak przywali ze będziesz miala traume...drugi bardziej drastyczny to idz do klubu i daj sie przeleciec jakiemus mega dupkowi, karasowi...spniewiera cie na sucho tak ze bedziesz potem lgnac jak lasiczka do swojego faceta i docenisz delikatny sex.

Gość powalonaona.
To nie prowo, do cholery :O Anq25 - miałam i takie przywalenie (nie od obecnego partnera), i sponiewieranie. Im gorzej, tym lepiej się czułam :O

Gość jak nie provo to poszukaj
w necie np. maledom czy coś w tym stylu może taka po prostu jesteś

Gość miałaś fantazje z kajdankami
i brutalem z pejczem ?

Gość powalonaona.
Nie chodzi o żadne fantazje typu BDSM, tylko o prawdziwe upodlenie i krzywdę fizyczną :O Zaraz poszukam linków, dziękuję.

Gość powalonaona.
Niestety, maledom to też taka bardziej fantazja seksualna :( Z tego, co wyczytałam...

Gość powalonaona.
:(

Gość uuuuuuuuuuuupppppppppppp

Gość nic z Toba nie jest
Wiesz ja też wole jak chłopak mną troche w łóżku potarmosi :) nie to żeby ,mnie uderzył ale jak mną rzuci na łóżko zwiąże ręce przewróci na brzuch rozbierze i zerznie . taki hmm udawany gwałt :)

Gość anita lipa
powiem ci ze cos o tym wiem gdy moje kochanie bylo delikatne i czule seks wydawal mi sie nudny jak flaki w oleju powiedzialam ze lubie gdy wyzwie mnie od suki szarpnie za wlosy czy przygwozdzi biodrami do sciany jak narazie zmiana idzie w moim kierunku ale co dalej niewiem moze tez bedzie mial dosc

Gość powalonaona.
Dzięki, dziewczyny, ale w moim przypadku to nie są żadne gry erotyczne, ja uwielbiam być bita i gwałcona NAPRAWDĘ :O I teraz, kiedy jestem w związku, szukam jakiejś tego namiastki, żeby nie pójść gdzieś do obcych :O

Gość nikt tak nie ma
? :(

Gość może dziś ktoś pomoże
:(

Gość powalonaona.
A najlepsze moje orgazmy w życiu miałam trąc gołym tylkiem po nieheblowanej desce i jednocześnie polewając wrzątkiem jajka mojego partnera. Jejku jak on głośno wył z rozkoszy.

Gość powalonaona
Albo jak raz mu te jaja przygwoździliśmy do drzwi sąsiadki - samotnej panny z pieskiem i jak przyszedł ten pies i zagryzł mu te jaja to on znowu tak wył, że musiałam biegiem ze spuszczonymi gatkami gnać na tę nieheblowaną dechę i znowu trzeć, trzeć, trzeć mmmm.. cudownie :)

Gość powalonaona.
Dziękuję, chyba faktycznie lekarz mi potrzebny :O Tylko mam obawy, że będę musiała znów wszystko rozgrzebywać :O Podszywaczu, dzięki za podbijanie tematu ;)