Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od fotografa

www.bednarczyk.org.pl Fotograf - zapisy 2010

Polecane posty

Gość od fotografa

Witam serdecznie zapraszam na stronę www.bednarczyk.org.pl Działam na terenie śląska i małopolski Obecnie poza sierpniem mam wolne terminy na 2010r.

Gość od fotografa
mam wolny termin na 17 październik 2009 oraz 31. zapraszam

Gość UMOLSZTYN
Mam pytanie do tego fotografa co się tu ogłasza. Przeglądaliśmy zdjęcia plenerowe i stwierdziliśmy że wszystkie są takie na baczność i nic się w nich nie dzieje. Nie wiemy też czy w pana zdjęciach ważniejsze jest pokazywanie młodej pary czy ładnych widoczków i architektury. Czemu tak mało jest zdjęć tych samych młodych par. Jeśli te wybrane do galerii zdjęcia są najładniejszymi pana pracami to jaka jest reszta zdjęć. Co to znaczy sesja narzeczeńska? Widać że uczy się pan na stronach fotografów których zdjęcia są w necie. Stronka naprawdę jest ładna ale cennik nie zawiera cen. Czy wystawia pan rachunki.

Gość również nie zachwyciły mnie
pana zdjęcia. nie znam się na fotografii ale kieruję się tym co mi się podoba i czy sama bym takie zdjęcia chciała. Pana zdjęcia są na jedno kopyto, wszystkie takie same. Czy używa pan różnych obiektywów? oglądając je mam wrażenie że w użyciu jest tylko jeden, taki podstawowy, taki jak w moim aparacie za kilkaset złotych. na wszystkich zdjęciach taka sama głębia ostrości i koloru, brak ciekawych ujęć, jakby ciocia z boku pstrykała zdjęcia. myślę że musi pan jeszcze popracować, może więcej czasu poświęcać parze?aż uchwyci się te wyjątkowe momenty.

Gość AnnaMadak223
A mnie się zdjęcia podobają, zrestą każdy ma inny gust, jak ktoś tak jak jak szuka fotografa tańszego i nie stać mnie na wyłożenie 2000zł. albo więcej to propozycja jest bardzo dobra.

Gość od fotografa
odpowiedź dla pana UMOLSZTYN, przyznam że nie moge wystawić wielu zdjęć, które jak sam widze mam duzo ciekawsze od tych co zamieściłem, prosta przyczyna, że niewszystkie pary chcą być w internecie. Ale staram się mieć zrobione odbitki do wglądu, tych zdjęć których nie ma na galerii. Jeżeli chodzi o rachunku to oczywiście wystawiam :-)

Gość fotografie...
aby pokazywać zdjęcia młodych par poza strona internetową też musisz na to mieć zgodę. faktycznie zdjęcia które pokazujesz na stronie nie sa profesjonalne i większość wujków i znajomych zrobi takie same o ile nie lepsze.

Gość 12345ania12345
No mnie nie zachwycaja wogole.. :/ a sama sie powoli rozgladam, ale nic w nich mnie nie ujęło..

Gość anna nie wiem ile ten bierze
ale moj wzial tylko 1000 zl i robil o wiele lepsze zdjecia. wiec nie przesadzaj ale w rozsadnej cenie mozna wziac cos lepszego.

Gość jagoda123f
Mnie się podobają, zresztą każdemu podoba się co innego. Znam koleżanki co zapłaciły dużą kase a i tak poziom usługi odbiegał od tego co było na stronie. Więc jeżeli ten pan dałbymi zdjęcia takie jak ma w galerii to bym była zadowolona. Zresztą jak się ma dużo kasy to można zatrudnić artyste i przebierać.

Gość AniaKubica821
Zarezerwowałam termin u tego fotografa, i po spotkaniu i przeglądnięciu albumów jestem spokojna. Myśle, że wszytsko będzie OK.

Gość 4moments
W umowie można rozgraniczyć albumy, odbitki, prezentacje i internet. Na jedno może być zgoda na inne nie. Proste rozwiązanie. Zapraszam i pozdrawiam www.4moments.pl/blog robert