Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiona_______________

szału dostane zaraz

Polecane posty

kochałam sie z chłopakiem po raz pierwszy od roku 24 tego miesiaca miał duzego i powiem szczerze bolało mnie jak nie wiem ale zacisłam zeby i stwierdzałam ze to pewnie przez ta przerwe i ze jestem nie dosc rozciagnieta po 4 dniach dostałam okres najbardziej bolesny w całym moim zyciu trwa to juz od wczoraj brzuch mnie boli strasznie tzn podbrzusze i jakies skurcze mam chłopak miał długiego napewno dotykał szyjki macicy czy to moze byc wina tego sexu/??

podczas sexu mogl Cie poobcierac i mogly sie porobic ranki, a jak masz okres to on drazni te ranki i pewnie dlatego boli. nie uzywaj tamponow zeby jeszcze bardziej sie nie ranic, a przez kilka dni powinno sie zagoic, a na przyszlosc w takich sytuacjach uzywaj plynu nawilzajacego

no ok a skad ten silny bol podbrzucha?? brałam silny lek przeciwbolowy i nic do tego jeszcze powiem szczerze mam biegunke;/

Gość Nmmamatjg
Up

a nie masz boli podczas okresu?? moze teraz sa wieksze wez cos rozkurczowego np. nospe, a nei przeciwbolowego

Gość Fionaaaaaaa
Mam ale lekkie od prawie 9 lat czyli od 1miesiaczki teraz po raz pierwszy mnie tak boli i mysle ze to przez chlopaka