Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezrównana oriana

bawia mnie topiki kafeteryjnych celebrytów

Polecane posty

Gość niezrównana oriana
zdirka orendz _>czemu pod pomaranczowym;)? liberal--->nie uwierzyłabys jak mało serio traktuje to forum:)

Gość liberal girl
nie czepiaj się pijawki pijawka ma fajną waginę :-)

was bawią topiki kafeteryjnych celebrytów... A czym one się różnią od wszystkich topików staraczek, ciężarówek, majówek, sierpniówek, 20latek, 30latek piszących ze sobą kilka lat? Tych się czepcie :O

Nie ma co kpic, nie ma powodu traktowac ludzi jak bydlo i odreagowywac na nich swoje frustracje i problemy-mowa o forum- to nie jest ok i do niczego dobrego nie prowadzi. wszyscy o tym wiemy ale czasem przyjemnie jest lekko potraktowac topik w ktorym ktos prosi o rade, lekko ale potem mamy efekt domina i czasem niemozliwe jest poprostu porozmawiac-a gro ludzi bardzo tego potrzebuje.

Gość
pijawka, co cie dzisiaj w dupe ugryzlo? widelec🖐️ pamietam, ja pierwszy raz przyszlam na forum (kurwa, jak to brzmi), na kazdym topie, jaki sie pojawial zaraz pojawial sie dream team: pijawa, myrek, jestem deska i reszta kolka. wiec moze niech kazdy pilnuje wlasnej doopy🖐️

Gość a po co kogoś się czepiać
? chcą gadac ze sobą - OK, wcale nie musze tam włazić gorzej, gdy ludzie nie odróżniają ważnego dla kogoś tematu od zwykłych popierdółek

Gość liberal girl
już się zaczynają podszywki :p

Gość klosanna
Hej oriana-trafnie to wszystko ujelas :):):) te panny (a czasem o zgrozo faceci) sa zalosni. A najbardziej mnie rozbraja jak z pogarda zwracaja sie do innych POMARANCZKO tak jakby pieprzonym obowiazkiem kazdego bylo sie tu na stale logowac .... Zrozumcie moze ze nie kazdy spedza tutaj polowe zycia jak wy (o ile nie wiecej) i nie czuje takiej potrzeby. Co do tego ze wlasnie pomaranczowi powaznie traktuja temat to tez prawda (choc oczywiscie sa wyjatki i chamy).

Gość
klosanna - to chyba ty masz jakis problem z traktowaniem forum zbyt powaznie:o jakbys sie wglebila w problem zauwazylabys, ze pomaranczka/orendz to nic obrazliwego, tylko uogolnienie:o:o

Tak, nie traktuje sie tu nikogo powaznie. np. taka Zdzira. wódke chlodze od miesiaca a jej nie ma i nie ma!:)

Gość
Majsterek, nie prywatuj:classic_cool::D ja czekam na konkretna date i miejsce po prostu:D

Tak. pozwolilem sobie na małą prywate. a pro publico bono powiem ze wszyscy sie mylicie, i macie racje jednoczesnie.

Gość
dobra, ja sie juz nie wypowiadam, niech zapadnie bloga cisza:classic_cool:

Gość hjgdjhdgskh
skad ja iwedzialam ze na tym topiku pojawi sie Pijawka

Gość dany decoy
a jakie to w ogóle nickivipy...po czym poznać?

Gość dany decoy
dziękuję za odpowiedź, do widzenia...