Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawiedliwa

POLAŃSKI-WINNY CZY NIE..?

Polecane posty

Gość niunio
" Nie zwracajcie uwagi na to że on zacznie mnie krytykować i wyzywać od trolli.Dajcie sobie spokój, to jest zbok.Jara sie tymi tematami , obrzydlistwo. Pozdrawaim kobiety usiłujące dyskutować z nim, wiem że was wyzywa i obraza.Nie dość że zbok to cham " Jesteś naprawde chora i niezrównoważona pisać takie rzeczy . Chyba bardzo cię zraniło to że cię przegadałem w dyskusji i obnazyłem twoją głupotę . Widac że zniżysz się do takiego poziomu żeby mi dowalić . żal mi ciebie ps. acha dowody proszę że mam te czarne nicki i że to ja pisałem o tych jajnikach itp.

Gość co do tego ze staro wyglądała
ja tam nie wiem na ile wyglądała ale może w takim razie pozwolic facetom na ogłoszenia w prasie" poznam 12 latke która wygląda na 17 w celach seksualnych, tylko zdemoralizowane panny i nie dziewice......według niektórych ludzi to byłoby ok i żaden przestępstwo

Z tego artykulu dokladnie wynika, ze dziewczyna odbywala juz wczesniej tego typu stosunki z rezyserami i, ze swiadoma tego byla rowniez jej matka!Poza tym pisze, ze w srodowisku hoolywoodzkim podowala sie za pelnoletnia i pokazywala sfalszowane dokumenty!Dla mnie i matka i corka to zwykle prostytutki, a Polanski padl ich ofiara.

Według mnie wyglądała na nastolatkę, widziałaś zdjęcia z sesji? Po drugie, dziewczyna może i nie należała do najświętszych ale fakt jest niezbity: on był pełnoletni i dokładnie wiedział co robi, i co za to grozi. Odurzył ją i na pewno poszło mu łatwiej.

Gość na pociechę powiem wam
ladaco - nie szluz tylko śluz (czyli kisiel w majtkach) :D

Gość salomonka
piszę dziś tylko pod tym jednym nickiem. Dyskutuję tylko z tymi, którzy reprezentują poziom - może być byle jaki, ale jednak poziom :P To tak dla informacji. lilitka: Dzieki na linki, nie czytałam tych artykułów wczesniej :)

Gość niunio
sprowadzanie sprawy do absurdu to kolejny "emocjonalny " argument . jesli nie wiedział że jest nieletnia a wyglądała na dorosłą to jest to okolicznośc łagodząca. jesli wiedział że ma 13 lat to zasługuje na więzienie.

nie cackać sie, nie cackać sie:D juz mu tam przecwelują ten stary zadek tak jak to on kiedys zrobił temu niewinnemu dziecku:D:D

Gość niunio
Salomonka " Nie zwracajcie uwagi na to że on zacznie mnie krytykować i wyzywać od trolli " MNIE - a kogo od trolli wywałem Salomonka? ps. A JAKI TY MASZ POZIOM SKORO TAK MNIE OBRZYDLIWIE OCZERNIASZ ŻE RZEKOMO PISZE NA INNYCH TOPIKACH I JESTEM ZBOKIEM ? CZY TY MASZ W OGÓLE JAKIEŚ HAMULCE KOBIETO ? MORALNIE I INTELEKTUALNIE JESTES ZEREM.

Gość .........32
"Z tego artykulu dokladnie wynika, ze dziewczyna odbywala juz wczesniej tego typu stosunki z rezyserami i, ze swiadoma tego byla rowniez jej matka!" Czyli było sobie dziecko które miałao matke-kuurwe, matka kuurwa nie miała brania więc powiedział, córcia teraz ty będziesz nas utrzymywać...Romek Polański i inni lubili świeże mieso i dobrze płacili burdel-mamie za spotkania z córką LOSEM DZIECKA nikt się nie przejmuje, ot miała pecha że trafiła na taka matke i takich ludzi jak Polański, ludzie ale wy niektórzy macie zryte pod czapeczkami, toz na tym częst polega pedofilia!! tak się szmaci młode dziewczyny

Gość niunio
Salomonka " Dyskutuję tylko z tymi, którzy reprezentują poziom - może być byle jaki, ale jednak poziom " Dziękuje bo ze mną juz 2 godziny wymieniasz zdania :-P ps. nerwica czy schizofrenia ? Salomonka co ci dolega?

Gość niunio
Zastanawiam sie jaki poziom ma ktoś kto pisze o kimś kogo nie zna że ma zadatki na pedofila i że pisze pod innymi nickami na forum o 13 -stkach nie majac na to żadnych dowodów. Jaki to poziom ? ja tylko pozwoliłem sobie na odmienne zdanie od twojego a ty mnie gównem obrzuciałaś . Jaki to poziom? poziom zerowy moja droga .

Gość niunio
pełno tu rozchisteryzowanych nastolatków :-P

Gość salomonka
.........32 całkiem trafne podejście do tematu :)

Polański bedzie miał i czas do namysłu i czas na napisanie nowego scenariusza do swojego nowego filmu " Przecwelony zadek a sprawa Polańskiego":D i to gdzie u nas w Polsce:D:D

Gość niunio
Teraz też bedziesz Salomonka godzinę myślała jak mnie tu oczernic skoro wyszło na to że intelektualnie ode mnie niżej stoisz? nie potrafisz normalnie odpisac tylko pomawiac , kłamac itp. ? oj żal że to forum takie cos wydało na świat jak ty. Pisz sobie co chcesz o mnie . IP - wykaże wszystko :-) ŻEGNAM

Gość 32 to za dużo
niuniek w takich nie gustuje max 13 musi być

niunio dziękuję za komplement (poniekąd) ;) Niestety nastolatką już nie jestem od... ładnych paru lat. Mam nadzieję ,że objawów histerii też u mnie nie widać ;)

Gość salomonka
ladaco - myślisz, że go nam tu przyślą do wronek? :D

salomonka to by nie było wcale takie głupie:XD tam jest w deche zarcie i całkiem bezpłatna opieka dentystyczna:D

Gość salomonka
tam tzn. we wronkach? ;)

Gość yot 10
nie zgadzam sie :-) skoro skonczył szkołe filmową w Łodzi to powinien znaleźć sie u nas w Łodzi w psychiatryku na Aleksandrowskiej albo przy Edwarda

Gość salomonka
psychiatryk - jak sama nazwa wskazuje jest dla osób z chora psychiką. Dla przestępców raczej nie... swoja drogą podobno pedofile maja w pierdlach przerąbane