Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawiedliwa

POLAŃSKI-WINNY CZY NIE..?

Polecane posty

Gość salomonka
tobie to nawet rozmówcy nie trzeba, żeby sie wywnętrzać jak widzę. Doczytałeś o tych projekcjach? :P

Winny czy nie? Jak niewinny? Powinien iść za kratki tylko szum. Wogóle nie rozumiem petycji środowiska arystycznego. To, że jest znany i sławny zwalnia go z odpowiedzialności za swoje czyny? Scyzoryk się w kieszeni otwiera :o Kolejne środowisko świetych krów się tworzy.Mało nam bezkarnych polityków?

Gość niunio
A ty zrobiłaś rachunek sumienia :-P ? ps. czulbym się sam ze sobą źle gdybym tak jak ty obrażał ludzi w tak ochydny sposób , potem z nich szydził i śmiał się . nie oczekuj więc szacunku ode mnie słonko kafeterii :-O co do kultury - rzekomo jej nie posiadam - no właśnie ją pokazałaś tym co do mnie napisałaś . co do rozmówcy - nie jestem sam - wciąż tu zaglądasz i odpisujesz przeciez :-P tyle że skończyły ci się pomysły na riposte . a tu już nad tobą słonko moje mam wyższośc . o intelekcie się nie wypowiem bo to dla ciebie nieznany temat. POZOSTAWIAM CI PRZYWILEJ OSTATNIEGO SŁOWA . UZYJ SOBIE

Gość niunio
... no i poszła sobie , nasmrodziła i zwiała :-P ŻENUA

Gość gnnsn
zadatki na pedofila musieliby miec wszyscy co bronią Polańskiego bo uzywają podobnych argumentów więc nie dajmy się zwariowac

Winny czy nie? Jest winny, ponieważ uprawiał seks z 13 latką. Nie ma znaczenia na ile ona lat wyglądała, ani czy pokazała mu przed seksem dowód. Sam polański przyznał się do seksu z nią - więc tym samym uznał się za winnego. Problem w tym , że UCIEKŁ przed ogłoszeniem wyroku i tym samym stał się zbiegiem. Raczej mu już nie dadzą łagodnego wyroku.

Gość vbsfbgwbb
jeśli nie zrobił tego z premedytacją i nie był swiadomy to jest niewinny

Jest winny: 1. Wiedział że dziewczyna ma 13 lat 2. Podał jej jakieś środki odurzające i alkohol i uprawiał z nią sex. Dziwi mnie zachowanie środowiska artystycznego...ciekawe czy by go tak bronili gdyby zerżnął ich 13-letnie córki....pedofil jeden. Ostatnio głośno było o tym, ze nasz rząd chce wprowadzić chemiczną kastrację dla pedofilii...a kilka dni później Radosław Sikorski robi aferę "że on wstawi się za Polańskim u Obamy" ....ręce i szczena opadła.

Gość nsadg
skąd ten FAKT że wiedział podaj linka

Gość oj wy naiwniacy i naiwniary
Nie wiecie dlaczego środowisko artystyczne go broni ? BO SAMI TAK ROBIĄ, i sie boją że też bekną !

Gość nsadg
linki nie działają

Gość wsiewiłodia gołodupcew
przedstawiciel Narodu wybranego zadarł swego czasu z masonerią w USA , stąd wyrok na jego rodzine i jego samego. przed tym zdarzeniem robił filmy satanistyczne. po już nie . w dodatku pokazał ku zlosci kongresu Żydów w USA Polaskę i Polaków w dobrym świetle - film " Pianista" a te nasze " autorytety " liża Żydom tylki , przeciez i tak co byśmy nie robili czy pisali to Zydzi swoje odbiorą.

Wystarczy je skopiować i usunąć spacje. Polański wiedział ile dziewczyna ma lat- miał kontakt z jej matką. Dla niego seks z tą dziewczyną to nie było nic takiego, czego musi się wstydzić.

Gość a najlepszy argument
"wyglądała na wiecej lat" No popatrzcie, czyli najlepiej być pedofilem - krókowidzem, psze wysokiego sądu, mam słaby wzrok, ona ma 7 lat ale mi się zdawało że 18 no i przeleciałem...prosze o uniewinnienie bom nie wiedział co czynię Radek Sikorski: ten Pan jest niewinny! prezydent Kaczyński: uniewinnić, nie wiedizał co czyni!

Gość czytałam w gazecie
ze niezła kase zapłacił matce tej trzynastki Widziałam zapowiedzi do rozmów w toku o dziewczynach co po wakacjach w ciąże zaszły... i tam jedna z dzieczyn swojemu chłopakowi powiedziała,ze ma 18 albo 19 lat a miała 15 i on to łykna przespał sie z nia i zrobił jej dzieciaka Paranoja było by kazda dziewczyne prosić o dowodzik ;) Dla mnie to on jest niwinny i tylko on i ta dziewczyna wiedza co sie tam tak naprawde stało

Usuń spację po jedynce. Polański sam ją wybrał do sesji. Poczytaj sobie jego biografię - miał mnóstwo związków z bardzo młodymi dziewczętami, m.in. z Nastasią Kinsky - miała z tego co pamietam 14 albo 15 lat. Według mnie to nie jest normalne.

Gość czytałam w gazecie
zapomniałam dopisać,ze ta dziewczyna z rozmów w toku nie wyglądała na 15 lat

Gość ostrzegam przed niunio
kobiety nie rozmawiajcie z tym osobnikiem bo szkoda waszych nerwów, nie przegadacie go on od czasu skandalu założył wiele czarnych ników i pisze też pod pomarańczowymi, założył topik gdzie podniecał się 13 nastkami. Pisał o organizmie trzynastki, jak miesiączkuje, jakie jejniki i jaka zdolność pochwy.To było obrzydliwe a moderka po interwencji niektórych osób skasowała.On dziadzisko krąży po topikach i propaguje albo broni Polańskiego.Rozmwaia na różne tematy, czasem nie porusza sfery intymnej tylko prawną. Nie zwracajcie uwagi na to że on zacznie mnie krytykować i wyzywać od trolli.Dajcie sobie spokój, to jest zbok.Jara sie tymi tematami , obrzydlistwo. Pozdrawaim kobiety usiłujące dyskutować z nim, wiem że was wyzywa i obraza.Nie dość że zbok to cham powinien m ieć zablokowane po IP 🖐️

oczywiście proszę usunąć spację po "id", nie wiem czemu link tak się kopiuje :(

Gość wia czesław
A pamiętacie ten dowcip ? Koleś poderwał sobie na dancingu panienkę, prowadzi ją do domu, rozbierają się. Facet pyta: - A ty panienko, to ile masz lat? - Trzynaście - odpowiada ona. - Co ? W takim razie wynocha z łóżka - mówi gość. Na to panienka: - A coś ty taki przesądny?

Czy ktos z Was czytal ten artykul http://wyborcza.pl/1,75475,7083570,Samantha_Geimer___ofiara_Polanskiego_z_1977_roku.html Dla mnie ta dziewczyna absolutnie nie wygladala na 13 lat i nie wiem o jakim gwalcie mowa, skoro zrobila to z premedytacja:o

Gość niunio
ostrzegam przed niunio ----> :-) to się uśmiałem . nie założyłem żadnych czarnych nicków to raz . IP mozna sprawdzić i wtedy wyjdzie jaka jest prawda to dwa ( mam stałe IP ). pisze o Polańskim tylko w tym temacie . Salomonka chyba dośc ostro ci w pięty poszło skoro tak obrzydliwie mnie oczerniasz ..... to tylko świadczy o tobie :-O jesli ktos na innym temacie się wypowiadał o 13 -stkach to nie byłem ja . nie masz na to żadnych dowodów poza swoim błednym podejrzeniem . ps. radzę ci dobrze zaprzestań pisania takich reczy o mnie bo to jest pomówienie .

Gość niunio
swoją drogą poziom obrzydlistwa w oczernianiu innych sięgnął dna na tym forum :-O

Gość ona wygląda tak
jak zydy z wyborczej chcieli żeby wygladała :) na gazecie jakiś dwon wkleił zdjęcie żony polańskiego i dał tytuł : czy ona wyglada na 13 lat?? Dopiero jakas forumowiczka mu odpisała że to 25 letnia zamordowana zona polańskiego, TAK SIĘ ROBI PROPAGANDĘ w obronie znanych osobistości, ona kuurewka on biedna ofiara....oblechy pierdolone

NIE MA znaczenia na ile lat wyglądała dziewczyna, ani czy się zgodziła. Według prawa to jest gwałt ponieważ była DZIECKIEM.