Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darek P.

lepiej kupić w sklepie internetowym czy w zwykłej aptece?

Polecane posty

Gość Darek P.

Witam, pokłóciłem się niedawno z moim kumplem. Poszło o błahostkę. Kupiłem sobie niedawno w jednym ze sklepów internetowych taki suplement BodyMax Sport. No i tam opowiadam mu, że spoko, że mam siłę ćwiczyć, a on do mnie mówi - Ok, ale ja bym nigdy nic przez internet nie kupił. Co to za różnica czy się kupuje w aptece czy w internecie? Świat przecież poszedł do przodu... a wy co myślicie, gdzie wolicie robić zakupy!?

Gość ja zdecydowanie wole w
sklepie, nie w internecie.

Gość ja zdecydowanie wole w
ja tam gdzie taniej tez ale po wyeliminowaniu sklepow internetowych ;) Chyba, ze jakies pierdy, elektronike czy cus i z odbiorem osobistym. Ale leki napewno wole z apteki ;)

Gość LadyMorgana33***
Jesli chodzi o takie sprawy to zdecydowanie normalna apteka,zawsze można zapytać farmaceuty jak są jakieś wątpliwosci, poza tym jest pewność ze towar jest przechowywany w odpowiednich warunkach,że nie zostanie ci wydany przeterminowany/krótka data/ uszkodzony a ztakimi wysyłkowymi to różnie moze być

Gość LadyMorgana cd33***
a jaśli chodzi o inne rzeczy to wolę normaln sklepy wiadomo ciuch trzeba przymierzyć, poza tym na fotce moze coś wyglądac inaczej niz to co potem dostaniesz,tylko filmy kupowałam przez neta

Gość element3533
KRYPTOREKLAMA