Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pomuyslu na nicka

Nie rozumiem zachowania mojej przyjaciolki ?

Polecane posty

Jestem z moim chlopakiem juz rok. uklada nam sie jak do tej pory bardzo dobrze(tfu tfu) :P Widze ze mnie kocha itp. ale nie w tym problem.Otoz ja moj chlopak i ona pochodzimy z jednej paczki. znamy sie bardzo dobrze. ja z nia jestes na stopie przyjacielskiej a on kolezenskiej. Wiem ze kiedys mu sie podobala.(jakies 3 lata temu) i raczej sie tego domyslala. Czasami spotykali sie ale miedzy nimi do niczego nie doszlo naawet do pocalunku. Otoz moja przyjaciolka kiedy ma tylko okazje przypomina mi o tym jak to bylo fajnie sie z nim spotykac i opowiada jak probowal ja calowac ale ze ona na to nie pozwolila ze wzgledu na to ze wiedziala ze on mi sie podobal. a teraz kiedy ma tylko okazje niby niechacy sie przytula caluje w policzek nawet probowala siadać na kolana;i ogolnie sie przymila/ oczywiscie po alkoholu. on stara sie ja odpychac nawet sam jej to kiedys powiedzial zeby sie tak nie zachowywala i wiem ze juz na pewno ze ona mu sie nie podoba.Zaczyna nas to bardzo meczyc . co mam robic w tej sytuacji? nie rozumiem jak moze sie tak zachowywać względem nas..;/

Nikt sie nie wypowie?

Olej tą przyjaciółkę.... próbuje wzbudzic w tobie zazdrość i pokazac jaka jest fantastyczna i ważna...to nawet nie koleżanka. Zerwij kontakt i już...

Gość doradze ci cos fajnego
skoro on juz cos zrobil to czas na ciebie.!! Z takimi "kolezaneczkami " to z dlaeka.

no dziwie sie jej bo bylysmy dla siebie jak siostry. ale trudno jest sobei sama winna;/

ale powiem Wam ze dziwie sie ze sa takie osoby... ja w zyciu czegos takiego bym nie robila....i ze po paru latach przyjazni mozna sie na kims przejechac..;/

Gość surriiila
tak jak radza poprzedniczki - radze zerwij z nia kontakt, ewidentnie robi ci na zlosc