Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam wszystkie mamusie takze te przyszle. Posiadam na sprzedaz kilka rzeczy , pomyslama ze zamiast tracic na prowizje allegro - sprobuje tu. Jestem mama 5 miesiecznej wikusi i kilka rzeczy juz nie potrzebuje, a ze zawsze przyda sie jakas gotowka, chce je sprzedac. Rzeczy sa w bardzo dobrym stanie: Pompka do odciagania mleka-AVENT, uzywana gora 10 razy-stan idealny.Cena to :80zl "Niania"Johnson&Johnson- zasilana na baterie oraz podlaczana do kontaktu-seria IN TOUCH. Na tym urzadzeniu"widac dzwiek" oraz go slychac.Kiedy w poblizu mikrofonu dziecko placze- z urzadzenia bazowego, wysylany jest sygnal do krotkofalowki na ktorej swieca sie lampki oraz takze slychac glos. Cena:100zl Wyparzacz butelek i smoczkow AVENT, wystarczy podlaczyc do pradu, wlac troche wody, wstawic butelki i po 10 minutach beda sterylne. Cena:80zl Do tego wyparzacza dorzuce kilka butelek takze Avent-okolo 3 sztuk Pozytywka MOTHERCARE- grajaca oraz wyswietlajaca bajke, obraz z kubusiem puchatkiem.Nalezy ja umiescic przy szczebelkach lozeczka. Stan idealny Cena :80zl Oczywiscie na prosby indywidualne przesle zdjecia, chce najpierw zobaczyc czy bedzie zainteresowanie tymi rzeczami. Mieszkam w Toruniu, mozna odebrac o\sobiscie, ale moge przeslac je takze poczta lub jakas inna firma przesylkowa.

Jak nie bede miala chetnych do kupowania bez posrednictwa allegro- to do soboty wystawie je na allegro. Aha , to sa ceny do drobnych negocjacji. pozdrawiam pa

Gość naprawdę drogo
bo niewiele trzeba dolożyć i można mieć NOWE

Gość za drogo chcesz
ja też nie kupuję poza allegro, za duże ryzyko oszustwa, zero możliwości reklamacji jak się doliczy do tych cen koszty wysyłki to nowe można mieć ze sklepu na gwarancji, jest dużo lepszych laktatorów, które pasują do butelek avent zresztą widać, że te rzeczy ci się nie przydały, więc po co mam je kupować ??? :)