Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hand _coverks

poradzcie co otym myslec?

Polecane posty

Gość Hand _coverks

co o tym myslicie ostatnio wkleilam zdjecie na nasza klase naszego (moje i przyszlego meza) samochodu nowego tak raczej dla jaj suzuki gradn vitara 2007r no i po klikudniach na gg odezwala sie do mnie kolezanka z liceum z ktora ost.rozmawialam 2 lata temu i najpierw chamsko zaczela sie wypytywac kiedy slub ,ktore z nas jest przeciwne ,ze jeszcze nie bierzemy ,czy jestem wogole szczesliwa i na koniec chyba juz nie mogla wytrzymac ze to obciach jest wstawiac zdjecia auta na nasza klase ja jej odpisalam ze to moja sprawa jedni wklejaja wycieczki ,drudzy domy ,trzeci samochody czwarci dzieci i 5 jeszcze co innego i gila mnie co kto o mnie mysli czy mowi ,co o tym myslicie?? o co jej chodzi?

Gość Ritta171
wszystko wskazuje na to ,ze koleżanka ci zazdrosci:P

Gość Ritta171
chociaż to fakt, ze nasza klasa to miejsce do przechwałek kto co ile czego ma.....pokazujemy dawnym znajomym ,ze szkoły " a patrz jak mi sie powodzi" ale mimo to kolezanka powinna siedziec cicho.....widac nie zdołała :P

Gość autorkatopiku
dodam ze w liceum bylam osoba z ktorej zartowano ,nabijano ,dogryzowano wiec nie przepadam za moja byla klasa a kolezanka ma teraz niezbyt przystojnego irlandczyka i od 3 lat mieszka w irlandi (pracuje tam )

Gość Hand_Covers
probowala mi dogryzc zestudiuje na prywatnej uczelni a ona nigdzie nie studiuje powiedziala irytujaco to wtym "miescie" jest uniwersytet a od dawna wie gdzie studiuje...