Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagatka22

przysłał mi mms swojego f.....

Polecane posty

Od niedzieli dostaje sms od jakiegoś nieznajomego nr.. na początku napisał że ma nr od kolegi i ze mu się podobam... nie chciał powiedzieć kim jest więc w ogóle nie odpisywałam..zaczął mnie strzałkami potem męczyć..a ja nic... ale dziś już przesadził... wysłał mi mms swojego fiuta!! jakiś psychol.... napisałam mu żeby się odwalił.. jego numer wyświetla mi się.. jak mogę się dowiedzieć kto to jest?? i co mam robić jak znowu te zboczone fotki będzie mi wysyłał??

Nie rozumiem czym sie denerwujesz, konkretnie facet mówi o co mu chodzi bez owijania w bawełne;) haha dobre

Gość rrrrrrrrarrrrrrka
haha:) sam mms czy cos jeszcze' podaj numer;) chociaz poczatek bo moj kumpel robi to samo!!!!! moze to on?;)

Gość 1234567.......
po prostu ignoruj to najlepszy sposób

Gość kri100
daj numer ;) zamęcza go forowicze ;)

Gość znaczy sie masz
cichego adoratora gratulacje umów sie znim na kawe

daj tu jego numer - zobaczy co to znaczy napalone laski :P - odechce mu sie nekania innych

Gość powiedz mu
ze jesli nie przestanie Cie nekac podasz jego numer w interneciu w ogloszeniach gejowskich, ze szuka partnera

w ogóle tydzień temu ktoś zadzwonił do mnie z prywatnego i jak odebrałam to powiedział tylko: chętnie bym cię przerżnął - dosłownie... pomyślałam ze może ktoś mnie widział na zabawie bo była wtedy i jakiś cymbał dał mu mój numer.. to pewnie ta sama osoba co mi te MMS wysyła.. jeszcze się potem mnie w sms spytał czy mi się podoba... w końcu podam ten numer jakiemuś koledze żeby zadzwonił i powyzywał go ej... jeszcze ktoś zobaczy co ja za foty dostaje... porażka..

Gość wrzuc fotke tego jego fitka
luknem sem, lubie ogladac obce fiutki:P dawaj

Gość ale chytruska jest
:classic_cool: trzeba bylo na kompa wrzucic i dalej poslac:P ech 😭 ide:D:D:D

Gość odpowiedz na twoje pytanie
mozesz zadzwonic do operatora i sie dowiedziec kto to...przedstaw sytuacje i albo oni albo ty zglosisz to na policje....

Gość Nastrasz go trochę
napisz że zerżnąć to go mogą twoi koledzy.ciekawe jak zareaguje?

numer mogę podać ale osobie która znam... może wtedy bym doszła do tego kto to jest.. chociaż wątpię żebym znała kogoś takiego.. nie przychodzi mi nikt do głowy kto mógłby taki numer wykręcić

Gość Nastrasz go trochę
albo poszukaj w necie kodeks karny i wyślij mu paragrafy,czy wie czym to grozi.To tzw.ekshibicjonista,albo jakiś zboczylas

Gość mialam tak samo
do mnie tez kiedys wypisywal "cichy wielbiciel" - co prawda az taki bezposredni nie byl, ale tez mnie strasznie wkurzal w dodatku jak probowalam zadzwonic to nie odbieral w koncu moj maz zadzwonil do niego ze swojej komorki, facet odebral, i moj mąz mu powiedzial ze ma sie odstosunkowac od jego zony facet podobno nie wiedzial co ma powiedziec - moj maz ma niezla gadke :-) moze zrob tak samo - jak nie masz meza to popros chlopaka, brata, kolege etc

a najlepsze jest to ze niektóre mms nie przychodzą mi na kom bo albo as za duże albo nie wiem co i dostaje tylko sms ze jak sie zaloguje na orange.pl to wtedy mogę zobaczysz co to dostałam.. tylko hasło zapomniałam i nie otworze.. w sumie może to i dobrze.. aż strach pomyśleć co tam jest.. :/