Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła wrocławianka

czy we wrocławiu łatwo znaleźć pracę?

Polecane posty

Witam wszystkich. Otóż mam mały problem mam 20lat i myślę nad tym czy nie wyjechać do wrocławia tam zamieszkać i pracować ale nie wiem czy znajde tam prace mysle zeby jechac tam najwyzej na miesiac jesli nie znajde pracy to wroce a myslicie ze znajde ta prace czy nie? bo nie wiem czy latwo we wroclawiu znalezc prace czy trudno

up

chce pracować jako woźna w szkole

Gość gość
czy polecacie te korporację www.radiotaxi919.pl jezeli chodzi o wspolprace?

Gość Regina57489
Można być w Warszawie i znaleźć prace w Bydgoszczy. Poszukaj pracy przez jakąś agencje pracy jeśli Ci zależy na prace we Wrocławiu. Jakiś czas temu też chciałam coś zmienić w swoim życiu, i postanowiłam poszukać pracy gdzieś poza obrębem swojego miasta. Znalazłam kilka ciekawych propozycji od Time2Work, zaprosili mnie na rozmowe kwalifikacyjną i teraz pracuję w zupełnie innym regionie. Także zawsze warto szukać :)

Gość gość
Wrocław jest dużym miastem i łatwo znaleźć tam pracę. Ja na początku pracowałam w www.macopharma.pl i polecam wam ich. Nie trzeba szukać pracy przez agencje, żeby znaleźć dobrą firmę, która ma wolne stanowiska.

Gość gość
We Wrocławiu nie jest ciężko o pracę, bo to w końcu jedno z największych miast w kraju. Sektor usług jest bardzo rozwinięty, a poza tym można znaleźć sporo ofert dla grafików komputerowych czy programistów. W tym artykule http://dolnoslaskie-praca.pl/praca/wroclaw/ jest bliżej opisany nasz rynek pracy. Ja mieszkam i pracuję we Wrocku od czasów studenckich i najdłużej nie miałam pracy może ze dwa miesiące…

Może zainteresuje Cię http://rekrutacja.polmer.pl/ ? Szukają właśnie pracowników na produkcję, praca nie należy do ciężkich ani nie jest wymagane doświadczenie. Pracodawca oferuje zatrudnienie na umowę o pracę a także szereg benefitów, takich jak dofinansowania, ubezpieczenie czy prywatna opieka medyczna.

Gość Pati

Wrocław jest bardzo dobrym miastem na samorozwój, ja osobiście polecam ci dołączenie do zespołu Iwony Gierzkiewicz w Oriflame, ta kobieta pokaże ci najlepszą drogę do tego aby się szybko wybić i  w krótkim czasie zacząć zarabiać naprawdę dobre pieniądze.

Gość Sandra

Zależy gdzie szukasz 🙂 Jak to mówią dla chcącego nic trudnego, ja pracowałam w jednym z Wrocławskich biur i szukałam jakiejś dodatkowej roboty, którą w sumie znalazłam przypadkiem. Pewnego dnia dostałam katalog Oriflame od Pani Gierzkiewicz i po krotkiej rozmowie z nią pomyślałam "Hej! A może ja też mogłabym tak pracować?". No i stało się, już po kilku dniach zapisałam się jako konsultantka i szczerze mówiąc nigdy nie pożałowałam tej decyzji. Gorąco polecam!