Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenka321

Odczówam ból podczas sexu Pomocy

Polecane posty

Gość milenka321

Jestem z chłopakiem już 1.5 roku ale zawsze jak sie kochamy odczuwam ból zwłaszcza przy głębszej penetracji. Ból jest na tyle silny ze unikam sexu. Czasem chciała bym żeby skończył po paru minutach ale on się może kochać godzinami. Pomocy mam już tego dosyć ta cała sytuacja odbija się na naszym związku boje się że on zacznie szukać sexu gdzieś indziej.

mi ostatnio chlopak kupil wibrator,na moja prosbe..od poczatku go przestrzegalam,ze ma kupic nie za duzy...i co?w sklepie byly takie duze,ze ten wydawal sie przy nich maly...ale jednak na paczce jest "L" i co z tego,ze ma koncowke do lechtaczki,jak ja nie jestemw stanie go wlozyc na tyle gleboko,zeby moc ja poczuc?i jeszcze ma te obracajace sie perelki,ktore tna jak noz oprzy wjesciu do pochwy...masakra...niby nie jest duzy,ma moze 17cm,ale boli jak cholera...tyle kasy w bloto :/

a tobie wspolczuje,ze ma za dlugiego..niewiele da sie zrobic..tylko rozmowa..powiedz,ze boli i ze ma nie wkladac calego...wtedy powinno byc ok

moze to jest kwestia, ze jstes za sucha - moze potrzebne jest wieksze podniecenie albo juz taka Twoja natura - wyprubujcie zeli nawilzajacych (np. Durex) - bedzie lepsze tarcie, a jesli to tez nie pomoze zapytaj ginekologa - moze jest cos nie tak, np masz blone dziewicza trudna do przebicia i trzeba ja przeciac (gin to zrobi)

Gość napisz jak
zaczniesz odczuwać, a do tej pory do szkoły i lekcje odrabiać