Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XaXaaaXa

Co sądzicie o takim facecie i jego uczuciach?

Polecane posty

Gość XaXaaaXa

Koleś zrywa z dziewczyną, z która byl rok. Po tygodniu zaczyna zwiazek o kilka lat mlodsza dziewczyna. I po 2 tygodniach bycia razem wstawia na naszą klasę dziesiątki ich wspolnych zdjęć, jej zdjęć z podpisami, ze to milosc jego zycia, ze kocha itp. Dodam, ze z poprzednia dziewczyna tak nie robil, z poprzednimi tez nie. Czy to jest na pokaz? Moja przyjaciolka jest wlasnie w takiej sytuacji, byla z nim rok, wszystko bylo fajnie i szkoda mi jej jak patrzy na te wszystkie zdjęcia i deklaracje jego milosci do tamtej...

To po co go jeszcze trzyma w znajomych i się zadręcza? Co ta nk porobiła z ludzmi...? Oj...

Gość XaXaaaXa
Ale czy to nie jest na pokaz ???? Miłość po 2 tygodniach bycia razem??????????

Gość jiwjiwjdwd
osoba ktora afiszuje sie ze swoim rzekomym szczesciem w milosci tak na prawde nie jest az taka szczesliwa....... moze chce wzbudzic zazddrosc innych. Co nie oznacza ze wcale nie wiaze przyszlosci z tą dziewczyna.

Błąd w myśleniu - a kto powiedział że ta ich miłość trwa tygodnie???? oficjalnie może i tak ale wczesniej to wszystko na pewno się zaczęło..

oczywiście, że to a poaz, by pokazać wszystkim jaki to on nie jest macho. Przerabiałam to pare razy, jak ciągle ze mna zrywał to w tych przerwał szukał lasek i od razu opisy że to miłość jego życia. Ahhh to był pierwszy chłopak i pierwszy debil i kretyn na mojej drodze.

Gość pokaz pokaz
Tak racja to jest na pokaz. Pokazuje swiatu ze taki szczesliwy, ze moze miec kazda laske itp. No dajcie spokoj, jak dla mnie koles od razu jest do wykreslenia

Gość gdgfgdgdffd
Pizda a nie przyjaciółka. Piszesz o sobie, jakby to był problem napisać o tym wprost.

Gość gdgfgdgdffd
nie ona jest na tych zdjęciach, jest jej eks i nic jej do tego z kim jest i ile fotek wstawił z inną laską. żal jej dupę ściska, że z kimś jest szczęśliwy i tyle.