Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

O Polańskiego pytanie i dwa słowa

Polecane posty

Nowy news, gazety mają o czym pisać itp no wiec irytuje mnie z lekka ze wszyscy proszą i wnioskują i domagają sie ułaskawienia, stowarzyszenia artystów, reżyserów, politycy ogólnie cyrk bo z tego co wiem to prawo obowiązuje wszystkich tak samo, nie ważne czy dotyczy menela z pod sklepu czy znanego reżysera, oczywiście w praktyce jest inaczej, ale pomijajac jak duża wina jest polańskiego to złamał prawo i się do tego przyznał, złamał świadomie i z premedytacją tak więc ci wszyscy obrońcy się ośmieszają:\ może ja źle rozumuje ale czy jak zostane sławnym malarzem to będę mógł napadać na banki, molestować dzieci, jeździć po pijaku i handlować narkotykami bezkarnie bo mnie ułaskawią dzięki wstawiennictwu Stowarzyszenia Sławnych Malarzy? Pytam bo nie wiem czy mam się zapisać na ten kurs rysunku...

Gość tym razem ..
znasz odpowiedz - wiec po co pytasz

Gość
ale jak to w ogole wyszło na jaw?

Gość tym razem ..
przerwa :D :D kawy dzis nie pilas

a tego nie wiem jak to wyszło, pewnie matka tej 13 latki poszła na policje... i odpowiedzi nie znam jeszcze więc pytam pomarańczko druga kwestia to jakim sposobem polański podejrzany o gwałt na dziecku, podawanie alkoholu i narkotyków uciekł z usa? co, nad spacerniak podleciał helikopter i na linie spierdolił z aresztu? 🖐️

Gość a tak wyszlo na jaw
przerwa miedzy palcami 90 ale jak to w ogole wyszło na jaw? jej mamusia podala na policje o gwalt tylko ze gwaltu nie bylo ,:O ona spala nie tylko z Polanskim ale tez z innymi obracajacym sie w tym towarzystwie, Nichilson i ta kobieta potwierdzili ze uwazano ja za 17 latke, coz mamusia chciala aby corka byla gwiazda i upolowaly Polanskiego fakt kara mu sie nalezy , ale nie pier** o gwalcie :O wszyscy ja tam obracali miala sfalszowane dokumenty min prawo jazdy sprawa przed 40 latami , a o co chodzilo ? o kase mamusia chciala sie dorobic corka :)

Gość a tak wyszlo na jaw
i owa 13 latka zazywala narkotyki nie byl to 1 raz z Polanskim sam jej do gemby nie wlozyl tych tabltek :O:O powinni go uniewinnic i tylko kare pieniezna dac slodkei idiotki ktore chca kariere zrobic, pfyyy i ich mamusie :Ozgroza w wieku 8 lat miala sex haha dobra ladacznica

Gość fsfsfasf
co wy pieprzycie?????? przeciez to jakas k...a nieletnia byla! Roman!jestem z Toba! Weroniko!te same slowa kieruje do Ciebie! (tez bym wziela....i kazdy by wzial...ale nie bierze bo nie moze,bo gdzie pracujac w Biedronce lapowe ktos mu zaproponuje?)

Gość a tak wyszlo na jaw
ja tez jestem za nim ;)

Gość erew
polanski do pierdla

Gość tym razem ..
w praktyce jest inaczej może ja źle rozumuje ale czy jak zostane sławnym malarzem to będę mógł napadać na banki, molestować dzieci, jeździć po pijaku i handlować narkotykami bezkarnie bo mnie ułaskawią dzięki wstawiennictwu Stowarzyszenia Sławnych Malarzy? Pytam bo nie wiem czy mam się zapisać na ten kurs rysunku... dobrze rozumujesz madralo :D 🖐️

"tylko ze gwaltu nie bylo , ona spala nie tylko z Polanskim ale tez z innymi obracajacym sie w tym towarzystwie, Nichilson i ta kobieta potwierdzili ze uwazano ja za 17 latke," to jest nieistotne, wiedział że ma 13 lat i złamał prawo.

Gość
możę nie wiedział ? przeciez ktos pisze ze miała podrobione te dokumenty ?

Gość
"może ja źle rozumuje ale czy jak zostane sławnym malarzem to będę mógł napadać na banki, molestować dzieci, jeździć po pijaku i handlować narkotykami bezkarnie bo mnie ułaskawią dzięki wstawiennictwu Stowarzyszenia Sławnych Malarzy? Pytam bo nie wiem czy mam się zapisać na ten kurs rysunku..." i gdyby nie prawo to chciałbyś to wszystko robic:classic_cool: ?:>

Gość tym razem ..
udzajesz czy piszesz powaznie ?

Gość kosmosan
jak świat elity broni takiego zboka i jeden drugiego kryje to wyobrażam sobie co oni robią w swoim środowisku. Nie raz juz ruchają małolaty, biedne dziewczynki, młodych chłopców a może nawet psy i koty bzykają

Gość A ja psa z Holland...

Gość kosmosan
a gdzie jest teraz Kukiz który tak potępiał Michaela Jacksona że jakaś pedofilia ? dlaczego siedzi cicho i nie drze mordy ?

Gość tym razem ..
prawo jest dobre ale dla wyzszych sfer - dla plebsu - moze i jest - ale na tamtym swiecie wyjatek - sprawa O.J.Simpsona - osadzonego po wielu latach 🖐️

Gość kosmosan
a minister Sikorski jaki junak :-O nie umiał uratować Polaka od talibów i ucieli mu głowe a do ratowania Polańskiego pierwszy, jeszcze go nie skazali a ten głupek już o łaske skamle żenada :-O

Gość zboka do paki
??? złamał prao to poinien jak każdy szarak odpoiadać karnie

Gość znowu ten polanski
on uciekl wtedy ze stanow przed ogloszeniem werdyktu laska byla znana z bujnego zycia erotycznego (gdzie byla jej matka?!?) wszyscy twierdzili ze ma wiecej lat niz miala czy jest winny? nie wszystkie okolicznosci sa jasne, nie wydawajcie wyrokow, od tego jest sąd

nie wydaję wyroku tylko denerwuje mnie ta cała grupa wsparcia itp i że jest tzn edług niektórych powinien być, traktowany na specjalnych zasadach. Gdyby to był jakiś zwykły robotnik budolwany z polski to by siedział i NA pewno by nie mógł uciec z usa;)

Gość Ewaldi
wszystko można wymyśleć , wystarczy mieć trochę fantazji, więc zastanawiam się czy przypadkiem ten gwałt nie został wymyślony aby osiągnąć korzyść finansową , czy to tym tak zwanym gwałcie matka zaprowadziła młodą pannicę do szpitala aby wykonać obdukcję lekarską , wszystkim kierowała matka tej pannicy, przecież to za jej przyzwoleniem pannica poszła na sesję zdjęciową , Polański już dawno temu za milczenie wypłacił sporo kasiory dla pannicy, która ma teraz 44 lata ale oskarżenienie o gwałt nie zostało skasowane , w prawie u Jankesów sprawa jest prosta - gdy dorosły facet zadaje się z panienką niepełnoletnią to już jest z automatu pedofilem

"k bo z tego co wiem to prawo obowiązuje wszystkich tak samo, nie ważne czy dotyczy menela z pod sklepu czy znanego reżysera, o" nie do końca 🖐️ prawo obowiązuje tych którzy nikogo nie obchodzą jak jesteś z jakiegoś powodu słynny albo z układu to masz plecy tak jak np.: dziennikarza walczą w obronie swojego chociażnapisał arytkuł oskarązając kogoś a sprawę w sądzie przegrał bo sięokazało ze nie miał dowodów to oni że to atak na ...... typowe :P

Gość retyu
a za co POolanski mialby pojsc siedziec ???chyba za to, ze wyjechal z kraju przed prcesem, bo nie za wydoopczenie dziewczyny, ktora wlasna matka streczyla wmawiajac ze ma 18 lat ?? i moze ktos w koncu wyslucha SAMEJ poszkodowanej ?? bo ona twierdzi, ze nei bylo zadnego gwaltu, a kobieta uznana jest za zdrowa psychicznie osobe wiec jej zdanie powinno sie tym bardziej liczyc zwlaszcza ze to wlasnie o nia chodzilo. i wierzcie, ze wsadzenie Polanskiego do pierdla nie sprawi ze zaden pedofil nigdy nie wykorzysta zadnego dziecka. z waszych postow polanski wychodzi na kozla ofiarnego :O