Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani_x.

Ciekawe miejsca do zabaw z dzieckiem w Twoim mieście

Polecane posty

Gość pani_x.

Witajcie Chciałabym abyście tutaj wpisywały ciekawe miejsca w Waszych miastach, w których można przebywać wraz z dzieckiem. Jakieś place zabaw, zarówno te zamknięte jak i na swieżym powietrzu.Baseny,parki,muzea dla dzieci i inne atrakcje dla naszych milusińskich. Sama niedawno wróciłam zza granicy. Tam gdzie przebywałam jest masa różnych miejsc w których można aktywnie spędzać czas z dzieckiem a w Polcse wydaje mi się tego mało. Dodatkowo osoby, które wyjeżdżaja lub mieszkaja na drugim końcu miasta nie zawsze wiedzą co sie dzieje w danym miejscu. Pozdrawiam i z niecierpliwościa czekam na wpisy.

juz byl taki temat :/ o jakim miescie chcesz wiedziec bo cala Polske to za duzy smietnik sie tu zrobi i to bez sensu

Gość zalezy gdzie
u nas jest wszstko dla dziecka, a jak nie ma w moim miescie to jest gdzies obok, np. park miniatur, park dinozaurow, zoo, wesole miasteczko, dziesiatki bawialni, park linowy, baseny dla dzieci, teatr dziecięcy, co jakis czas przyjezdza cyrk itd.. sa kluby malucha prowadzace zajecia dla dzieci, palac mlodziezy z zajeciami dodatkowymi typu rytmika, rysunek, zespoly taneczne itp.. nie uwazam ze jest tego za malo :) kwestia posiadania pieneidzy na te rozrywki

Gość podajcie miasta
gdzie jest tak fajnie ???

Gość zalezy gdzie
tak fajnie jest na slasku