Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia1978

Wesele, Lubuskie, Hotel Pan Tadeusz

Polecane posty

Gość polecam hotel
polecam hotel. miałam tam ekskluzywne wesele i nie mam żadnych zastrzeżeń.

Gość ,./,./,.////
Też tam miałam wesele i bardzo mi się podobało, goście byli zadowoleni i przede wszystkim najedzenie!!!! Tam rzeczywiście jest zawsze duzo jedzenia. Chrzciny też tam robie.

Gość Poznańskie Grono
Nocowałam tam dwie noce, kiedy byłam na wycieczce z biurem podróży DOMINIKA, i muszę napisać, że jestem wprost zachwycona. Śniadania były bardzo bogate, a ostatniego wieczoru mieliśmy niezapomniany bankiet z bardzo oryginalnym jedzeniem, atmosfera jest tam miła i ciepła. Polecam to miejsce jako doskonałe dla postoju wycieczek, takich jak nasza - nauczycielska.

Gość marta w rozjazdach
Byłam w tym roku w Panu Tadeuszu i myślę, że to jest super klimatyczne miejsce na wesela. Takich miejsc jest coraz mniej, wszędzie tylko komercja i instrumentalne traktowanie. A ta Rzeczyca koło Świebodzina to urokliwe miejsce, piękne jezioro, lasy, aż chce się tam wracać. Zawsze się zatrzymuję w tym hotelu, jak nie nocuję to chociaż zjem obiad. Wolę spać tam niż w Świebodzinie.

Gość {:}sylilka{:}
też mi się tam bardzo podobało, byłam ttam przy okazji oglądania pomnika największego Jezusa na świecie. to dobre miejsce wypadowe żeby zwiedzić inne zabytki w lubuskim.

Gość 234567890-0987654goha
szkoda, że w tym roku nie robią Sylwestra, bo bym chętnie poszła, tam jest tak fajnie i jedzenie jest zawsze pyszne.

Gość prosto ze szkocji
ja od nich zamawiałam catering na Wigilię i jestem mega zadowolona!!!

Gość jorgusia
polecam - to nieziemskie poejsce pod względem atmosfery. tam sie robi wesela i imprezy z klasą!

Gość kiniiaaa
A ja tam chciałam mieć wesele w tym roku, ale niestety mój termin jest już zajęty:-/ może jakoś to przeniose bo zalezy mi na tym miejscu! Polecacie jakieś orkiestry?

Gość muttarkia31
odświeżam wątek bo marzy mi się zimowe wesele w tym hotelu. na szczęście grudzień nie jest obleganym miesiącem, mam nadzieję, że będzie padał śnieg! pozdrawiam wszystkie panny młode.

Gość przyszła żona warrena
właśnie wracam z wesela w tym hotelu, prawie wszyscy goście byli z anglii, jezu jak było światnie, co za zabawa. W ogóle obsługa profesjonalna nikt nie miał problemów z angielskim i anglicy byli zadowoleni, menu było bardzo bogate i jak sama będę tu przywozić swoich gosci z wysp to wiem, że nie będzie problemu.

Gość punch
A jakie miejsce proponujecie na wesele na ok 130 osób?

Gość 36magda
zgadzam się pozytywnymi opiniami o tym hotelu. bardzo go lubię bo jest tam wspaniała atmosfera i jedzenie jest pyszne. miałam tam jedna malą imprezke i było bardzo elegancko i wszystkim sie podobało. mało takich miejsc, w ogóle w świebodzinie nie ma takich klimatycznych miejsc jal Pan tadeusz.

Gość jbhjfgeydhgsh
byłam tam na weselu i było super, to prawda co ludzie mówią o tym miejscu! ja polecam

Gość z Dąbrówki
tak szukałam dzisiaj informacji o tym hotelu i trafiłam tu. i musze wam szczerze napisać, że mnie to jakiś cham okłamał kilka lat temu bo mi powiedział, że to nie jest fajne miejsce i że tam niby jedzenia było słabe i takie rzeczy więc nigdy tam nie byłam. ale to nie jest prawda! ostatnio miałam taką sytuacje, że zmarł mi członek rodziny i ja się pogrzebem musiałam zająć nie było gdzie stypy zrobić i pojechałam do pana tadeusza jako do ostatniego miejsca, mieli wolny termin i pomyślałam, że raz kozie śmierć. było naprawde wszystko bardzo dobrze i elegancko, byłam bardzo zdziwiona poziomem tego miejsca. jedzenie było super a to przeciez tylko stypa była. teraz sama będe polecać ten hotel i restauracje i głupio mi, że posłuchałam jakiegoś kłamcy.