Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gracz2

6-tka w Totto Lotka i 40mln problem ?!

Polecane posty

Gość gracz2

Witajcie. Dziś mam zamiar wygrać w Dużego Lotka. Kumulacja to 40mln. Problem w tym ze jak to wygram to trzeba isc do kolektury po nagrodę. Oczywiscie wczesniej założe 5 kont bankowych w róznych zachodnich bankach. W kolekturze podam tylko numery kont, zadnych danych - o ile to możliwe. Pytanie brzmi. Czy Mafia ma szans mnie dopaść jeżeli numery kont będą z banków szwajcarskich ? A jeżeli juz mnie dopadną to ile mogą zażądac? Rozmawiałem z osobą dosc wysoko postawioną w naszym państwie i on twierdzi ,ze mogą zażądac nawet WSZYSTKO !? Całą wygraną sumę! Uciekac nie ma co bo i tak w koncu znajdą, a jak nie to sie wezmą za najblizszą rodzinę. Ile jestemy w stanie utrzymać opłacając dole mafii ? 1mln choc zostanie? Wie ktos? miał ktos taki przypadek ???? Jak to się odbywa?

Gość gracz2
co normalnie? Taką odpowiedz to wiesz.......

Gość gracz2
No przeciez wiadomym jest ze nikt nie wyjdzie z taką sumą z kolektury w walizce. A Mafia postraszy panią w banku, ewentualnie postraszy i ta wyspiewa dane własciciela konta. Wiec Ile moze chciec mafia aby sie odczepic i zagwarantowac ochronę?

Gość gracz2
no ok. Dane mają i zapewne zapukają do drzwi. Tylko jak negocjowac z nietylaknymi nawet przez policje Panami w tym panstwie ?

Gość gryczka
Ha, ha. LOL:-D Właśnie dlatego nie chciałabym zgarnąć całej puli. 1/4 wystarczy;-)

Gość gracz2
ehhh zadnych konkretnych odpowiedzi. Nikt z was nie wygrał nigdy nic w zyciu ?

Gość Ewellinka
no widzisz, same kłopoty z tymi pieniędzmi:) jeszcze nawet nie wysłałeś kuponu a już masz nie lada "orzech do zgryzienia" ;)

Gość króffka
Nie radzę wygrywac :D podchodzisz pozniej do pani w okienku z takim kuponem, myslisz ze Cie ludzie z kiosku wypuszczą ? ohh laa.. kaszana

Gość gracz2
krófffka - jakiego kiosku ? Nagrode idziesz odebrac do głownej kolektury Masz na stronie lotto podane gdzie są glowne siedziby. Skad w kiosku ma niby byc 40mln ? No zastanów sie.

Gość króffka
No tak tak.. Ale tak jakk ktoś wyżej wspomniał, nie dadzą Ci walizy kasy :D a jeśli chcesz byc anonimowy nałóż czape i duże okulary :D

wygrac i sie martwic. hehe, no tak, w ten sposob to pieniadze szczescia nie daja;)

Gość dasz rade
Zakładasz konto w jakimś raju podatkowym, poszukaj w sieci, można to zrobić przez internet. Znajdujesz oddział Lotto w innym mieście jedziesz tam pociagiem, autem etc. Na dworcu wsiadasz w taksówke każesz się zawieść do jakiegoś hotelu w pobliżu Lotto. Wysoiadasz z taksówki zakładasz okulary przeciwsłoneczne, stawiasz kołnierz płaszcza wchodzisz do oddziału Totalizatora. Podchodzisz do okienka i mówisz: Zdrastwujtie, skażitie mi kak ja mogu ............. Podajesz los i kartke z samym numerem zagranicznego konta. Żadnych dokumentów, podatek odprowadza Lotto a nie twój skarbowy. Trzymam kciuki

Gość dziewczyna ladacoo
gracz2- ja tu widzę u ciebie początki schizofrenii :D

Gość dziewczyna ladacoo
dasz rade "Zakładasz konto w jakimś raju podatkowym, poszukaj w sieci, można to zrobić przez internet. Znajdujesz oddział Lotto w innym mieście jedziesz tam pociagiem, autem etc. Na dworcu wsiadasz w taksówke każesz się zawieść do jakiegoś hotelu w pobliżu Lotto. Wysoiadasz z taksówki zakładasz okulary przeciwsłoneczne, stawiasz kołnierz płaszcza wchodzisz do oddziału Totalizatora. Podchodzisz do okienka i mówisz: Zdrastwujtie, skażitie mi kak ja mogu ............. Podajesz los i kartke z samym numerem zagranicznego konta. Żadnych dokumentów, podatek odprowadza Lotto a nie twój skarbowy. Trzymam kciuki " hahahahahahahahhahaha:D Sami schizofrenicy widze:D

Gość gracz2
Dasz rade ! hehehehe, no w sumie calkiem dobre :) hehehe

Gość sierpniowa panna
ja wygrałam kiedys i nikt nie zapukal do drzwi... hmm byc moze za mala stawka to byla... niecale 20 zl.. a wlasciwie to 16zl;P

Gość ciekawe czy wygrał
he he he ;)