Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egoistkasiezgubila

czy jest szansa, zeby go odzyskać?

Polecane posty

Gość egoistkasiezgubila

pisałam już tutaj kiedyś, więc nie będe opowiadać całej historii. po którtce- pół roku temu zostawiłam faceta. dziś chcę do niego wrócić. ostatnio zdarzyło się, żebyliśmy na jednej imprezie. napisałam do niego smsa, stojąc obok. jego treść to 'wiem, że mnie nienawidzisz i że nie obchodzi cię zo myślę, ale musze to z siebie wyrzucić. jak sie rozstawaliśmy , to mówiłam, że moge kiedyś zalować. tak więc teraz załuję'. Po powrocie do domu odebrałam od niego smsa 'wiedziałem, że tak będzie'/ nic już nie napisałam. następnego dnia napisał do mnie 'rozpieprzyłaś mnie tym smsem', wiec napisałam mu, że go przepraszam, ale musiałam to napisać. on na to 'i co zamierzasz dalej?' . powiedziałam, że chciałabym z nim sie spotkać i porozmawiać, na co on, że to przemyśli. nie chcę nadinterpretować, ale czy Waszym zdaniem te smsy wskazują na to, że on jest skłonny ze mną rozmawiać czy raczej mnie neguje?

Gość gdgfgdgdffd
Zapomnij o nim. Ma cię gdzieś. Zresztą jak go zostawiłaś, to nie wróci. Kto by chciał zresztą, żeby kiedyś znów zostać olanym.

Gość a ja myślę że jakby miał
Cię gdzieś to by nie odpisał

Gość jakby......
mu zalezlo to juz by dawno sie odezwal :o

Gość egoistkasiezgubila
generalnie ciezko, zeby po poł roku mojego milczenia on sam wyszedł z rozmową. EGO. wydaje mi się, że skoro pisze to coś to dla niego znaczy, bo dużo łatwiej było by zignorować bądź od razu napisać, że nie mam się co trudzić. poza tym, wiem że mnie bardzo kochał.

Gość egoistkasiezgubila
podchodzę do sprawy na chłodno. nie oczekuję cudu. ale nie chce też być tu zlinczowana za to, że go zostawiłam. nie porzuciłam go dla kogoś, tylko sie wystraszyłam problemów, które zaczęły się pojawiać po 1,5 roku związku.

Gość 1234567.......
skoro odpisał i nadal pisze to znaczy że nie jesteś mu całkiem obojętna inaczej zignorowałby Twój pierwszy sms ...teraz musisz poczekać na jego ruch a czy jest szansa że wrócicie do siebie tego nie wiem ?

Gość tak mnie ciekawi
dlaczego go porzuciałaś...??

Gość egoistkasiezgubila
bo po półtora roku sielanki zaczeły się różne problemy, sprzeczki. więc zwiałam. po prostu uciekłam.

Gość gość
Moj narzeczony rzucil mnie dla innej po 5 wspolnych latach... po miesiac wrocilismy do siebie. Niedawno odkrylam przez przypadek jego rozmowy z pewna laska.... o ciasnych c*pkach, swietnych jezyczkach, niepowtarzalnym smaku oraganow plciowych obojga itp. Nie mogłam Go stracić. Zamówiłam urok miłosny na http://urokmilosny24.pl- urwał z nią kontakt i nie widzi żadnej kobiety oprócz mnie