Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a_nomalia

nie mam orgazmu ,pomocy

Polecane posty

Swój pierwszy orgazm przeżyłam przypadkowo gdy mąż mnie pieścił i wtedy zrozumiałam , że wcześniej nieświadomie udawałam i , że znam to uczucie jedynie ze snów.To był orgazm łechtaczkowy bo pochwowego ani innego nigdy nie miałam.Powiedziałam o tym mężowi i już nigdy więcej nie udawałam bo i po co. Mąż się stara, próbowaliśmy już wszelkich sposobów i nic. Stosunek analny odpada-za bardzo boli i w ogóle nic fajnego. Zmieniamy pozycje oraz prędkość bzykanka a ja jeśli coś odczuwam to nic wielkiego lub nic.Doszło do tego , że zaczęłam wymigiwać się przed seksem .Mąż ma dość duży członek więc i ta kwestia odpada.Sama potrafię się doprowadzić bez problemu jednak gdy pieszczę się przy nim to nic z tego nie wynika.Dlaczego.Czy jestem oziębła czy jakaś a_nomralna.Pomóżcie dziewczyny bo na prawdę wolałabym być nimfomanką-miałabym jakąś przyjemność z życia

Gość wsadz sobie mietle w cipe

a ty idiotko sama sobie "wsadz mietle" paranoja człowiek poważnie ma problem a taka... szkoda pisać

Gość piłka do tenisa
a czy z a_wibratorem potrafisz dojść?

nie wiem , nie mam wibratora za to słyszałam o tym kremie.Czy żeczywiście jego cena jest adekwatna do rezultatów?