Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klineczkaaaaa

wpadłam z pigułkami..

Polecane posty

Gość klineczkaaaaa

Bardzo chciałam miec dzidzie ! i za kazdym razem po stosunku w myslach powtarzałam sobie moze sie uda jakims cudem...nierealne . a jednak wpadlismy:) ciesze sie cholernie !! brałam pigulki regualrnie i zaszlam w ciaze...szczesliwa:) i czy to mozliwe ze chec byla silniejsza czy jak mam to tłumaczyc?

Gość ty chyba jestes nienormalna
jak sie CHCE dziecka, to sie nie bierze tabsow na NIEPOSIADANIE DZIECKA

hmm pigulki regularnie? a bylas u lekarza? jestes pewna na 100% ja bralam pigulki ale czasem udalo mi sie zapomniec wiec moj stan jest wytlumaczony :)

Gość Tiii
Nie mam pojecia, ale dla przykladu.. ja wpadlam bedac na zastrzyku anty

Gość klineczkaaaaa
jestem normalna! tabletki brałam, bo jak to zawsze si emowi na dziecko jeszcze przyjdzie pora...a ja po prostu bardzo go pragnęłam !! i teraz jestem w szoku , przeznaczenie czy co ? jestem w 100% 3 testy zrobilam i kazdy z nich dał 2 krechy oraz testy z krwi rowniez pozytywne, ze dzidzia jest :)

Gość Tiii
Jestem juz w bardzo poznej ciazy bo to 36 tydz ;) Dziecko ma sie jak najbardziej w porzadku :)

Gość klineczkaaaaa
jestem w 5 tygodniu ciazy, i odpukac oby nic nie było, ale miałam przerwe i wychodzi na to, ze jak kochałam sie i zaszlam, to wlasnie tydzien pozniej odstawilam bo recepta mi sie skionczyla

Gość klineczkaaaaa
dziekuje:)

hmm to prawie jak ja tylko ja przy zmianie tabletek i to jescze zapominalam brac o stalych godz i teraz mam za swoje :) ale i tak bardzo sie ciesze :)

TITII-moze zastrzyk DEPO PROVERA??? ja wlasnie tez wpadalm bedac na nim:-)jestem w 5 tyg ciazy:-)

Gość Tiii
Bo dziecko to najwspanialszy dar na swiecie :) Ja juz sie doczekac nie moge mojej Kruszynki :D

Gość klineczkaaaaa
to chyba jest gdzies zapisane , jak ktoras ma miec dziecko to i tak urodzi i tak :)

Gość Tiii
Kasia :D Tak to wlasnie ten zastrzyk byl :)

a jak sie kobietki czujecie bo u mnie zadnych wymiotow nic kompletnie :) tylko spac mi sie chce okropnie i rano moje kochanie mnie dobudzic nie moze :)

u mnie zadnyc objawow:-),podobnie jak 1 ciazy,no moze zwiekszony apetyt,spac nawt jagbym chciala to i tak moj 9-miesieczny synek mi nie da:-)

Gość Tiii
moj I trymestr to byla rzez normalnie ciagle praktycznie "przytulona" do toalety, strasnzie zmienil mi sie wyglad ale od II trymestru zaczelo sie wszystko poprawiac i tak do dzis jest swietnie

Gość klineczkaaaaa
heh ja oprocz spania nałogowego to placze i sie smieje :) tylko apetytu nie mam;/ i wciskaja we mnie, ze musze bo teraz to bardzo wazne zdrowo sie odzywiac:) aa i jest mi bardzo ciepło

Moja przyjaciółka nie wzięła 1 piguły i też zaszła... niestety jej dziecko umarło po porodzie... O niedorozwinięciu płodu dowiedziała sie w połowie ciąży.

..oczywiście nie chce Cie straszyć, bo wiadomo, to był taki przypadek jeden na ileś tam... życze zdrowia Tobie i dziecku

Gość klineczkaaaaa
ojj przykro mi :(

smutna historia.. ale sama znam przypadek dziewczyna urodzila dziecko z porazeniem muzgowym.. lepiej nie ingerowac w nature..