Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klineczkaaaaa

wpadłam z pigułkami..

Polecane posty

Gość klineczkaaaaa
teraz to ja jestem załamana i rycze.....:( jutro mam powiedziec o tym mojemu ukochanemu , miałam piekny scenariusz a teraz.....cyba go zobacze i w ryk...

nie martw sie!! takich przypadkow jest jeden na tysiac nie powiedziane ze to wina tabletek.. poza tym slyszalam ze w ciagu pierwszych 3 miesiecy wcale nie jest to grozne pamietaj ze nie jestes sama :) tak prawde mowiac czasami to nie jest zalezne od nas

Gość klineczkaaaaa
macie rację Kochane :* teraz już muszę myśleć o nas:) jesli tak było nam pisane, to ja bardzo chętnie zrealizuję ten plan :)

Gość co wy pierdzielicie
porażenie mózgowe na pewno nie po tabletkach. W tych co ja brałam (2 rodzaje) było oczywiście napisane, że nie wolno brać w ciąży, ale było też zastrzeżenie, ze w przypadku zajścia w ciążę hormony w nich zawarte nie szkodzą dziecku, a wręcz przeciwnie, przyczyniają się do podtrzymania ciąży

u mnie to bylo tak heh :) musialam ze tak napisze wpasc w przerwie spowodowanej zmiana tabsow wybralam jedno opakowanie i to tez raz je bralam raz zapomnialam moze robilam to podswiadomie.. bo strasznie chcialam miec malenstwo :) i sie udalo :) najlepsze jest to ze ok miesiac wczesniej rzucilam palenie.. wiec moje malenstwo musi byc zdrowe nawet nie mysle inaczej :)

''co wy pierdzielicie porażenie mózgowe na pewno nie po tabletkach. W tych co ja brałam (2 rodzaje) było oczywiście napisane, że nie wolno brać w ciąży, ale było też zastrzeżenie, ze w przypadku zajścia w ciążę hormony w nich zawarte nie szkodzą dziecku, a wręcz przeciwnie, przyczyniają się do podtrzymania ciąży'' A co ma ci producent napisać? Że jak zajdziesz twoje dziecko bedzie miało porażenie??? hahah Napisałam Ci, ze po tabletkach przyjaciółka urodziła martwe dziecko, coprawda nie miało porażenia, ale umarło... więc co sie wymądrzasz, nie mając zielonego pojecia?

hmm przeciez napisalam ze nie jest powiedziane ze to wina tabletek.. hmm czemu ktos sie tutaj unosi wydaje mi sie ze to zbedne.. ja natomiast pierwsze slysze zeby tabletki podtrzymywaly ciaze ale nie wnikam alfa i omega nie jestem moze masz racje kazde tabsy sa inne :)

Gość Tiii
Nie popadajmy w paranoje ! Takie rozne choroby wcale nie musza sie brac z tego, ja jestem juz w poznej ciazy a wyniki mam dobre A choroby, coz wady genetyczne itd badania mialam wykonywane pod kazdym wzgledem, brano pod uwage od poczatku to ze bylam na zastrzyku i jakos wszystko jest dobrze takze sie nie zaluamuj bo to bez sensu

Gość co wy pierdzielicie
Tak się akurat składa, ze pojęcie mam, bo moje dziecko urodziło się z podejrzeniem porażenia, lekarzy trochę zwiedziłam, poczytałam, jak to przerażona matka - wiadomo. Udowodniono naukowo, że porażenie jest wynikiem urazów okołoporodowych bądź wynikłych w życiu płodowym, a nie rezultatem tabletek. No a o tabletkach i ochronie ciąży wiem również od lekarza ginekologa, ściślej od dwóch. W mojej rodzinie był taki przypadek, dziewczynka zdrowa, ma teraz 6 lat.

wlasnie szukam czegos na temat tych tabletek i nie moge znalesc wiem jedno wiekszosc takich chorob spowodowanych jest czynnikami nie zaleznymi od nas wiec kobitki nie klocmy sie tylko dbajmy o siebie :) i tak wszystko jest w rekach Boga :)

Gość takaaaaa jaaaaaa
Witam, ja bralam pigulki regularnie i jestem w 14 tc wszystko jest ok a to najwazniejsze . Na poczatku bylo strasznie bo myslalam jak to i w ogole ... ale z czasem przeszlo i juz jest ok :) wazne zeby dzidzius byl zdrowy:) Lekarz mowil mi ze takie"wpadki" zadarzaja sie u 3kobiet/1000 tak wiec jestesmy wyjatkowe :) Pozdrawiam i 3mam kciuki zeby do konca bylo ok

Gość tttttrt
a dla mnie to jest dziwne autorka chciała miec dziecko a zabezpieczła się?????