Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienormalnabbaa

co to jest...chodzi o seks

Polecane posty

Gość nienormalnabbaa

jak...facet jest delikatny wiecznie mnie całuje mówi miłe rzeczy to ja jestem niezadowolona z seksu wydaje mi się że nic do niego nie czuje nie lubie się kochać bo MAM WYRZUty sumienia a jak mnie traktuje w łózku jak szmatę jest wulgarny itd to wtedy wyrzutów sumienia nie mam nie brzydze się nim nie zaluje i jest mi dobrze:O

Gość widocznie preferujesz taki rod
zaj seksu,może to trochę nienormalne ale jeżeli tobie to odpowiada i partnerowi to o co chodzi:-D

Hmmm...dziwne. A gre wstepna lubisz, czy ma sie rzucac na Ciebie i rznac ;)

Gość ....a .mnie się wydaje
że masz problemy ze sobą, może ze swoim życiem, rodziną Nie ma nic złego w twoich upodobaniach, ale pytanie skąd one pochodzą?

Gość ja powiem tak
no cóż ludzie mają różne upodobania erotyczne jak Ciebie to kręci a Twojemu partnerowi to odpowiada to ok tak szczerze to ja bym rozumiała taki rodzaj seksu od czasu do czasu dla urozmaicenia ale nie jako standard

Gość gry wstępnej nie lubie
i jakiś zdrobnien tez nie..lubie jak facet wyrazniemi mówi co mam robić..i coś mi każe jak jest taki niedostępny i niby obojętny to wtedy jestem strasznie podjarana:O

Gość ja mam tak samo tylko ze
nie przeszkadzaja mi pieszczoty i delikatnosc, choc zdecydowanie wole jak to autorka okreslila rzniecie ;) To akurat nie wydaje mi sie dziwne tylko to ze w ogole negujesz swego rodzaju uczucia i delikatnosc - masz wyrzuty sumienia? Moze cos nie teges np z Twoja rodzina, ktos Ci mowil jak bylas mlodsza ze kobieta nie powinna miec przyjemnosci z seksu ze to jest obowiazek i teraz zle sie czujesz jak ktos sie toba zajmuje, bo to Ty masz miec obowiazek a nie frajde? Natomiast jak ktos Cie rznie to masz usprawiedliwienie na korzystanie z przyjemnosci no bo w koncu jestes "wykorzystywana" :D to tylko takie glupie freudowanie ale kto to wie ;) Ja ciagle nie doszlam czemu lubi"rzniecie" ;)

Gość ale farmazony jej wlepiacie
o gustach sie nie dyskutuje,dziewczyna lubi perwersje co nie znaczy,ze chora od razu,ja tez lubie na ostro i ani szmata ani chora nie jestem,kwestia preferencji,dopasowania sie w preferencjach z partnerem.