Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gumijagoda83

PROSZĘ WEJDŹCIE I POMÓŻCIE...

Polecane posty

Gość gumijagoda83

czy tabletka zapomniana w 3 tyg. (dokładnie przedostatnia) +stosunek w 7dniowej przerwie może zaowocować ciążą? DODAM, ŻE TO BYŁ PIERWSZY DZIEŃ OKRESU A 3 DZIEŃ 7DNIOWEJ PRZERWY.

Gość gumijagoda83
nie nie skończył, ale mógł mieć plemniki w preejakulacie z poprzedniego stosunku, a raczej pieszczotach ustami.

NIE NIE MA TAKIEJ OPCJI!!! przestań się denerwować! jak masz okres to wylatuje z ciebie wszystko to raz dwa, nie było nawet pełnego wytrysku więc...Nie panikuj!

malo prawdopodobne abys zaszla w ciaze, wbrew pozorom to nie jest takie latwe jakby sie moglo wydawactym bardziej ze to byla przedostatnia tabletka wiec i tak juz mialas robic te przerwe 7 dniowa, nie martw sie glowa do gory!!

Gość gumijagoda83
ale czy ta przedostatnia tabletka wzięta gdzieś 14 godz po czasie czegoś nie rozregulowała??? czy organizm nie "pomyślał", że odstawiłam tabletki i nastąpiła owulka...

Gość gumijagoda83
no ale 3 dni prze stosunkiem i 2 dni po nie brałam tabletek, bo miałam przerwę 7dniową (którą trochę skróciłam) no a tej przedostatniej nie wzięłam o czasie. mam strasznego stracha...

Gość anna-laura888
skoro niechcesz byc w ciazy to bierz regularnie tabletki i nie zapominaj! Ustaw sobie np przypomnienie w telefonie. Niewiem dziewczyny czasami mysle ze specjalnie zapominacie tych tabletek tyle jest takich topikow ze niby zapomniala. Moim zdaniem jesli ktos naprawde boi sie zajsc w ciaze to napewno nie zapomni o zabezpieczeniu. Takie moje zdanie. I mysle ze w tej 7-dniowej przerwie w ciaze nie zajdziesz.

Gość gumijagoda83
ja biorę tabletki bardzo regularnie, co do godziny - ten jeden raz zdarzyło mi się zapomnieć, bo znajomi przyjechali i jakieś zamieszanie było. czyli wpadka w 7dniowej przerwie jest raczej niemożliwa?

Gość gość
nWv84GY0kSo0arreEYjLSDSm