Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość da sasza ja w montecarlo

czym się różni polski aktor od hoolywoodzkiego...

Polecane posty

...i co oznacza stwierdzenie że "hollywood to w 90% nie aktorstwo"?

Gość AP AP AP AP AP AP
Kant Dupy- kocham cie:D Tez mialam to wkleic:D Moj ulubiony aktor- Braciak:D

ale on tam mówi o jakichś efektach specjalnych, głownie mi chodzi o grę aktorską i co oznacza te stwierdzenia wyżej!

Gość AP AP AP AP AP AP
Kancik- masz jakieś inne filmiki z Braciakiem? :D

Gość dfdjkl
ci ktorzy robia film sa beztalenciem...beztalenciem do wybierania aktorow... nie twierdze ze nie mamy dobrych aktorow ale nie wiem dlaczego ktos ktos robi jakis serial wybiera Cichopek, Mroczkow itp do rol ?!?!? tylko ktos kto nie ma pojecia o grze aktorkiej moze wybrac takich drewniakow do jakiejkolwiek mowionej roli ! w Polsce drewniaki robia film z drewniakami dla drewniakow. wiekszymi aktorami, taletn aktorkis maja ludzie grajacy w W-11 i Sadach na TVNie niz 90% aktorow w serialach TV. a kiedys bylo zdecudowanie lepiej, poogladaj stare czarno biale polskie filmy, albo codziaz Alternatywy 4. widzisz ludzi ktorzy graja i od razu widzisz roznice miedzy utalentowana osoba a beztalenciem

no bareje to ja lubie oglądać alternatywy i zmienników oglądałem setki razy jego filmy są nie do zajechania. I ci aktorzy, wtedy było nie do pomyślenia żeby jakieś beztalencie zagrało w czymkolwiek, bo robili to dla sztuki a dzisiaj nieważne kim jesteś co potrafisz ważne aby było o kimś głośno skandale nie skandale aby brukowce miały o czym pisać a ludzie to kupili.

Gość alicjabachledanabis
Hollywoodzki ma kasę a polski nie. Np. aktorka hollywodzka Alicja Bachleda - po co ona tam poejchała bez kasy. ALE moim zdaniem po roli Zosi mieli jej kupic mieszkanie w Paryżu i tam miała grać i śpiewać i być modelką - byle co tam mogła robić będąc sobie wielką Bachledą. Bo jak ona ten kasting wygrała to trudno powiedzieć mi dziś. Za naziwsko i tyle. I tyle ma do dziś. :(

Gość alicjabachledanabis
a tak wiecie? W tym Krakowie ten jej niemiecki jak mój francuski... i teraz zrobią z niej niemiecką dziwkę z klasą. No albo wróci do górali z dzieckiem Farela. Mój Boże - ależ ma inteligentną matkę :( To chyba jakaś NIE Bachleda. A jednak Bachleda... z klasą. :(

Gość alicjabachledanabis
gdybym była na miejscu męża Lidii Bachledy to bym ogłosiła co najmniej separację po takim zdarzeniu. Czy pani Lidia Bachleda pracowała ciężko? Robiła doktorat? Może próbowała grać w zespole pieśni i tańca HAJDUCZKI? Ale zrobiła głupotę w życiu każąc iść córce TAK PÓŹNO debiutować :(