Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ze mna będzie

Czy ktoś mi powróży?

Polecane posty

Gość co ze mna będzie

Nigdy nikt mi nie wróżył ale teraz mam taka sytuację że nie wiem co robić i nikt mi nie umie pomóc,może to jakoś rozjaśni mi w głowie.Pomoże ktoś??

Gość dziewczyna ladacoo
...kiedy spotkamy się na zakręcie... :D

Gość co ze mna będzie
Nie znam jego dokładnej daty urodzena,tylko rok,wystarczy?

nie wiem o co chodi ani twojego imeinia nie znam postawilam ci karty i tak ogolnie : wychodzi mi mezczyzna kontakt/wiadomosc od niego chyba jestes zwiazeku , miedzy wami uczucia jesli sie o to zapytac chcialas to bedzie wszystko w porzadku :) karty ladne na zwiazek (jesli nie jestes , niebawem bedziesz i to w szczesliwym zwiazku) ale miedzy wami wychodzi rozdroze, ty chyba sie wahasz ? potrzebujesz podjac decyzje, cos cie gryzie praca i pieniadze jak naj bardziej pozytywnie , dobre pieniedze :) natomiast tutaj zablokowalas sie bardzo jeslichodzi o towarzystwo , tak jak bys czesto nie wychodzila ? a tego ci brakuje :) oraz tutaj mozesz cos urzedowego zalatwiac :) to wszystko wsio pozdrawiam :)

Gość dziewczyna ladacoo
Abecadlo- a mi powrozysz?:D

Gość co ze mna będzie
Urzędowe to pasuje,bo pracuje w urzędze i wkrótce będę nową umowę podpsywać :) Z towarzystwem idealnie pasuje,a co do zwiazku to nie jestem,ale niedawno kogos poznałam i zastanawam sie czy cos moze z tego być.Jeszcze chciałabym sie dowiedzieć coś w sprawie szkoły bo nie wiem co wybrać i to mnie strasznie dręczy :( Na imie mam Kaśka

Gość dziewczyna ladacoo
Abecadlo juz z pieca spadlo i bedzie pozniej, moze wtedy nam powrozy:D

a czy ten ktos (bo wkartach wyszedl blondyn ale ciemny tez moze blond byc jesli tak to o niego chodzilo ) najlepiej napisze twoje imie i jego zrobie rozklad na was ;) ale teraz musze uciekac :)i podbijaj topik aby nie zginal :) papapa

Gość co ze mna będzie
Dzięki wielkie,będę podbijać :) To rzeczywście blondyn,ma na imię Mariusz,lat 22,a ja 20 jesli to ma jakieś znaczenie

Gość kobietoooo to jest zło
karty prawdy Ci nie powiedza boo odpowiadaja tak na pół gwizdka byś dalej pytania zadawała bys sie przywiązła Pozatym po czasie przyjda po zapłate w postaci złych snów depresji Twojej albo kogos z najblizszego otoczenia dzieci czy meza czy matki po co narazac swoja rodzine Szatańskie karty nie znja litosci za usługi złego trzeba płacić Jak masz problemy wielkiej wagi lepiej pomódl sie do Sw Rity czy Św Antoniego w sprawie finansów czy pracy Świeci nie przyjda po zapłate Oni moga tylko pomóc :))

wiec zrobilam na was uklad dosyc obszerny wiec w tej ogolnej chodzilo o nigo tutaj karty ukazuja ze ty ii on nawzajem sie zauroczyliscie , napewno uczucie miedzy wami , tylko mi sie ukazuje ze nie wiem czy ty czy on bedzie w planach wyjazd zagraniczny , musisz troche uwazac bo nie do konca szczery z toba moze byc , moze oklamac pierwsza karta ukazala sie milosci , wiec bedziecie sie moze spotykac itd .. jesli ktorej z was wyjedzie itd bedziecie utrzymywac z soba kontakt ale w zwiazku blokady :( tak mi uklad ukazal co do ciebie zawodowa czeka cie spelnienie ,ale tez przyplyw gotowki jakis pieniedzy , ladna sumka;) pozdrawiam cie milo :)

Gość prosze cie jeszcze ja
Anna 27 06 1983 Atti28 09 1980 co widzisz? Dzieki:)

Gość fbcfhcfhhh
Możesz mi też powróżyc? Magda, 20.04.1994 czy wybiore sobie dobrą dla mnie szkołę? Kiedy przyjdzie.. miłośc?:D i kim on będzie? blondyn czy brunet?

ludzie z skonczcie z tym opetaniem i szarlatanem :O za ta usluge trzeba zaplacic oczywiscie , ale ja to zrobilam z dobrej woli , jesli ta osoba chce ,niech wysle na chore dzieci sms itd :)za 2,44 tez bedzie zaplata :)

fbcfhcfhhh Możesz mi też powróżyc? Magda, 20.04.1994 czy wybiore sobie dobrą dla mnie szkołę? Kiedy przyjdzie.. miłośc? i kim on będzie? blondyn czy brunet? nie wrozy sie osobom ponizej 16 roku zycia :O

Gość vgfgfdgfhh
dlaczego?😠 już mi kilka razy wróżono..

Gość hermeneutyczna
ciekawa jestem jak ty wrozysz abecadlo. Bo ja potrzebuje czasu, musze sie skupic zanim rozloze karty sobie lub komus innego. No bo nie sadze ze jestes jasnowidzem

calkiem normalnie wroze , rozkladam karty i interpretuje :) osoba ta poprosila , wiec odpowiedzialam do innej dziewczyny - moze ci wrozono , ale nie powinno sie osobom ponizej 16 roku zycia wrozyc i tego sie trzymam powrozylam tej jednej osobie

ps a kto mowi ze sie nie skupilam ?? nie cos ty .... napisalam pewnie tak od siebie bele co :) nei wiem czemu sie uczepilas mnie , czy ja tu wrozylam 100 osobom ? zeby odpowiadac na post w ciagu minuty ? nie wiec prosze nie osadzaj

Gość prosze cie jeszcze ja
Prosze odpowiedz.

Gość hermeneutyczna
abecadlo nie dawno kladlam sobie karty odnosnie przyszlosci pewnej znajomosci i wyszly mi nastepujace: as pucharow, krol pucharow, 7 mieczy :o i 2 miecze. Chyba ten uklad nie wyglada za najlepiej? Z mieczy oznacza zwykle, ze ta osoba jest nieszczera, a 2 miecze odnosza sie bardziej do decyzji podjetej w sposob racjonalny, nie oparty na uczuciu i emocjach. Wedlug mnie te karty daja mi do zrozumienia, ze ja ta osobe za bardzo wyidealizowalam :o. A moze masz ty widzisz to jakos inaczej? Dzieki za rade :-)

Gość hermeneutyczna
rozumiem i dzieki za odpowiedz :-) ;-)

poczekaj ale jesli ci wyszedls pucharow i krol to krola chyba wskazuje ta osobe a as to szczesliwa karta nie znam, tylko troche ale chyba nie ma zlych rokowan as pucharow , to najszczeliwsza karta , pod wz milosci a krol okresla czlowieka (chyba ) :)moze znajdzie sie osoba ktora zna sie na tarocie