Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ze mna będzie

Czy ktoś mi powróży?

Polecane posty

Gość co ze mna będzie
Bardzo Ci dziękuję abecadło.Szczerze mówiąc z przymrużeniem oka podchodzę do takich rzeczy,ale teraz mam taki mętlik,że pomyślałam,że każda rada mi sie przyda.A tu sie okazało,że niemal wszystko mi się sprawdziło.szkoda,że nie wyszła miłość z happy endem,ale i tak bardzo mi pomogłaś,dzięki wielkie :)

Gość dziewczyna ladacoo
Ja bylam druga... Prosilam o wrozbe... Justyna,29.11.1987- jak ulozy sie moje zycie uczuciowe i zawodowe?

ja też niedawno kładłam karty koleżance i miałam trochę trudności z interpretacją.. po jednej stronie (faceta) był głupiec, odwrócona sprawiedliwość i śmierć też odwrócona, a z drugiej (koleżanki) słońce, eremita i kochankowie. podsumowanie-papież. co możesz o tym powiedzieć?

Gość hermeneutyczna
a jaki uklad stosowalas tzn. co oznacza 1,2,3 karta itp? To jest wazne

hm.. jakiś, ze jedna oznaczała co ma w głowie druga w sercu i co na zewnątrz trzecia.

[zgłoś do usunięcia] Hinatka ja też niedawno kładłam karty koleżance i miałam trochę trudności z interpretacją.. po jednej stronie (faceta) był głupiec, odwrócona sprawiedliwość i śmierć też odwrócona, a z drugiej (koleżanki) słońce, eremita i kochankowie. podsumowanie-papież. co możesz o tym powiedzieć? wiesz jak napisalam nie znam sie na tarocie tylko troche wiem co nie cos , tyle co wogole ja wroze z kart Lenormand :) do kolezanki num 1 nie mam pojecia , a do 2 to kochankowie plus ermita moge powiedziec ze szczesliwy zwiazek a zarazem poczucie osamotnienia w milosci /zwiazku ale jak powiedzialam nie znam si e a w tarocie inaczej interpetuje sie karty odwrocone ;)

Gość dziewczyna ladacoo
abecadlo- rzucisz jeszcze okiem na moje zycie?

dzięki :) dla nas ważniejsze jest co ten facet ma w głowie.. i czy coś z tego będzie z jego strony.. stawiałam jeszcze krzyż celtycki, ale tam to nie wyszło nic optymistycznego :O Lenormand? super, a mogłabys mi z nich powróżyć? ;)

Gość malgorzata gosia
a czy ja tez moge stanac w kolejce?

Gość malgorzata gosia
dobrze rozumiem:(

Gość dziewczyna ladacoo
Oj:(

trudno znaleźć kogoś kto wróży z madame lenormand, dlatego taka zainteresowana byłam ;) jak się nauczę tarota to wezmę się za lenormand :classic_cool:

Gość prosze cie jeszcze ja
Rzumiem:) Ale szkoda:(

Gość hermeneutyczna
po stronie faceta: glupiec, odwrocona sprawiedliwosc, odwrocona smierc. Ja w zadnych ukladzie nie stosuje odwroconych kart. Moja interpretacja: glupiec oznacza zawsze nowy poczatek. Jak to sie mawi "chaos jest poczatkiem wszechswiata". Dla mnie ta karta ma znaczenie pozytywne - nowy poczatek, tolerancje i brak obaw, otwarcie na swiat. Czasami symbolizuje rozwoj emocjonalny czlowieka, jak to sie mowi "back to the roots", uzmyslowienie sobie wlasnych pragnien i dazenie do osiagniecia czegos, podejmujac ryzyko. Negatywna interpretacja tej karty (zwiazek) moze nawiazywac do tego, ze dana osoba nie chce sie zbytnio angazowac w zwiazek. Sprawiedliwosc oznacza podejscie do problemu w sposob racjonalny i sugeruje, ze wlasnie czlowiek sam jest odpowiedzialny za przebieg przyszlych zdarzen, ze jest kowalem wlasnego losu. Moze rowniez symbolizowac jakies decyzje - odwrocona karta zwraca nam uwage na to, ze ta osoba ma problemy z podejmowaniem decyzji, bo moze sama nie jest tak do konca pewna....Smierc ma zarowno negatywne i pozytywne konotacje: moze symbolizowac nowy poczatek, jakas transformacje, byc moze sugeruje jakies zmiany w zwiazku, bardziej dojrzale postrzeganie milosc itp. Slonce oznacza optymizm, chec zycie, energie i duzo sily by stawic czolo trudnosci. Eremita symbolizuje czasami osobe introwertyczna, ale zwykle nawiazuje do uswiadomienia sobie wlasnych potrzeb. Czasami samotnosc, dystans do zwiazku moze pomoc nam wlasnie w podjeciu decyzji: czego oczekuje, dokad zmiezam itp. Kochankowie nie nazwsze oznaczaja milosc, tutaj bardziej chodzi o podjecie decyzji. Sorry za chaotyczna interpretacje, pewne niedociagniecia itp, ale bardzi sie spieszylam :-)

Gość dziewczyna ladacoo
hermeneutyczna- a moze Ty nam powrozysz? Prosimy baardzo:)

hermeneutyczna---->🌼:) dziękuję Ci bardzo! jestem pod wrażeniem.. ale się rozpisałaś. słuchaj, mam jeszcze pytanie odnośnie tego papieża w podsumowaniu.. bo dalej nie do końca rozumiem i nie wiem co koleżance powiedzieć :] będzie z tej mąki chleb Twoim zdaniem, czy nie? :>

jak juz napisalam nie zna sie na tarocie :) ale tutaj pani ladnie opisala, nie wiedzialam ze kochankowie to tez podjecie dezycji :) Tak wroze z kart Lenormand sa piekne i dla mnie pisane ze tak powiem wroze z tych ktore zawieraja w tali 35 kart :)

Gość hermeneutyczna
sorry dziewczyny, ja zredukowalam interpretacje do minimum. W interpretacji kart zawsze wazne sa szczegoly, kazdy symbol na danej karcie. Wedlug mnie papiez oznacza intuicje, rowniez zaufanie w zwiazku. Czasami ta karta symbolizuje malzenstwo ;-). Niektorzy sa zdania, ze tak naprawde sens tej karty mozna zrozumiec pozniej. W wielu przypadkach ta karta symbolizuje rowniez pewna osobe w naszym zyciu, ktora dazymy ogromnym szacunkeim, czesto jest to osoba starsza, z pewnym doswiadczeniem zyciowym itp. Tym samym jest symbolem pewnych wartosci moralnych i etycznych. Wiecie co ja tez bym chciala, zeby mi ktos raz powrozyl :o. Gdyz karty czesto odzwierciedlaja nasze obawy, pragnienia i przez to utrudniaja spojrzenie na sprawe w sposob objektywny ;)

dziękuję Ci bardzo :) ja niedługo jak zgłębię lepiej tajniki tarota to też zamierzam wróżyć.. właśnie też tak się zastanawiam, że jak wróżyłam przyjaciółce to czy to jest wiarygodne.. bo jestem emocjonalnie związana z nią i patrząc na rozkład nie potrafię na niego spojrzec obiektywnie :O

ja sobie kart nie stawiam, stawialam ale moze cos bylo prawdy ... ale nie pomoglo:D dlatego mowi sie zeby sobie nie stawiac :D choc teraz ostatnio mnie pokusilo i wyszlo ze do 3 miesiecy bede w ciazy :D:D jak cos to pochwale sie 3-6 miesiecy :D

Gość hermeneutyczna
abecadlo, a mozna ty bys chciala mi kiedys powrozyc? Ja ci tez postawie karte. Co ty na to? ;)

Gość hermeneutyczna
hej abecadlo ;). Nie dzisiaj to juz nie. Ale jutro to chetnie. Tylko od razu mowie, ze nie jestem zadnym profi :o. To kiedy mialabys jutro czas?;)

Gość hermeneutyczna
niestety nie mam gg, ale moge sobie zalozyc. Tylko nie wiem, czy chcesz podawac mi swoj numer na gg tutaj ;). Wtedy mozemy zrobic tak, ze ja zglosze sie jutro tutaj na forum o 18:00 i podam ci moj numer na gg. Co o tym myslisz?