Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobry wygląd

Jak poprawić swój wygląd?

Polecane posty

Gość dobry wygląd

Czy macie jakieś swoje sposoby na szybkie poprawienie wyglądu..chodzi mi o samopoczucie, wygląd cery , zgubienie 1-2 kg w ciągu 2 tygodni. Wiem ,że powinnam jesć dużo świeżych warzyw, pic wodę..Piją ja z cytryną, podobno kasze oczyszczają organizm..co jeszcze można zrobić aby za 2 tygodnie wyglądać trochę lepiej i młodziej...??

Gość no więc
- dużo białka (chudego) - gimnastyka - fryzjer - manicure - pilling - depilacja - balsamy nawilżające

Gość to białko
to na odchudzanie ;) przeglądnij sobie diete proteinową.

jeśli ci tak na tym zależy : ja bym zrobiła tak...mi pomaga. Nie jedz żadnych kolacji przez te 2 tyg... Pij dużo wody mineralnej. i trochę ruchu..typu bieg,spacer lub rower pomoże. Bieg pomaga w kondycji i lepiej się poczujesz. Spacer również dotlenia-samopoczucie będziesz miała lepsze. Fryzura...hmmm podkręć włosy-lekkie loki są na topie i poczujesz się inaczej. Może lekki makijaż .Kobieta o wiele lepiej się czuje gdy ładniej się ubierze. I pamiętaj niezależnie od twojego wyglądu zewnętrznego czy poczucia wewnętrznego osłabienia -Pamiętaj każda z nas ma swoją wartość i doceń to w sobie:) A to już całkiem da ci siły.Powodzenia

Gość trzymam kciuki
dobrze zrobi też regularny peeling twarzy, maseczki z witaminą C, na ciało balsam ze złotymi drobinkami a na twarz koniecznie róż na policzki, wybierz naturalny kolor, odrobina różu odświeży każdą twarz

jedz duzo kaszy, warzyw, owocow, ryb i chudego nabialu, do tego sport, duzo snu, swiezego powietrza, odstaw uzywki (kawa, alkohol, paierosy) i musi byc poprawa :) roz i tym podobne to juz tylko na koniec dla poprawienia efektu :)

Gość Wertyhanow
Taki sposób ; prosty , wielce uniwersalny i wysoce skuteczny : 1. Rano wypić herbatę zieloną (ale prawidłowo parzoną - patrz : http://webtrunki.pl/?k=p&id=102&kat=sp&pid=25) z sokiem malinowym i wyjść na (ok. 30 minutowy) szybki spacer (lub najlepiej trucht/bieg - jeśli dasz radę) - w trakcie tego ruchu wypocisz się , usuwając toksyny z organizmu . Po tym wysiłku można wziąć (szybki/powolny - wedle upodobania) prysznic . 2. późnym popołudniem lub wieczorem weź gorącą kąpiel (z dodatkiem 10-20 kropel olejku sosnowego) w której pomoczysz się 10-20minut - potem , w kąpieli , obmyj całe ciało i do łóżeczka - skul się w niej w pozycji embrionalnej (- jeśli odczuwasz taką potrzebę) i pomyśl najintensywniej o czymś najprzyjemniejszym czego doświadczyłaś w życiu , i potem możesz zasnąć . To powinno POMÓC - jeśli nie pomoże, to po jedno , dwutygodniowym praktykowaniu trzeba dodać do tego repertuaru INNE działania - jeśli ktoś potrzebuje opisu ich stosowania to proszę pisać a będą chętnie pomocny .

Gość Hej kobitko powiedz
po powrocie jak Ci poszlo, a my mozemy nadal wymieniac sie radami :-) Ja polecam codziennie szklanke kefiru z ulubionym musli lub bez. Kefir jest bardzo zdrowy i dobrze robi na wszystko :-)

Gość skajrottka
Na co pomaga kefir??słyszałam ,że między innymi dośc dobrze wpływa na cerę.czy to prawda??a jeżeli tak to co w nim jest takiego co pomaga? Serdecznie pozdrawiam.Też walczę o lepszy wygląd.

ja taką kurację to jednak zaczęłabym od porządnego detoksu. sama raz na jakiś czas robię sobie oczyszczanie organizmu, po czym czuję się naprawdę rewelacyjnie :) jeśli szukasz jakiegoś pewnego suplementu, z czystym sumieniem mogę polecić sanogel. jak dotąd żadne głodówki i inne cudsposoby nie działały tak jak ten specyfik. a po detoksie lepszy nie tylko wygląd, ale i samopoczucie. nie wspominając o tym, że siły więcej do dalszej walki z kilogramami!

Gość jak dziala sanogel

sanogel, jak już wspomniałam pomaga w detoksie, innymi słowy wchłania wszelkie odpady metaboliczne z organizmu, toksyny i resztę niefajnych substancji. generalnie, poprawia też perystaltykę jelit i trawienie. warto stosować przy wszelkich problemach jelitowo-żołądkowych, o wątrobie nawet nie wspominam. rzecz jasna, nie są to żadne czary, do tego należy zachować odpowiednią dietę, do tego trochę ruchu. na dobry początek odchudzania idealnie, jak dla mnie :) jakby ktoś był zainteresowany, to więcej informacji na stronce suplementymbm.pl, ja u nich nabyłam ów specyfik i jestem bardzo zadowolona z działania :)

Gość gość
Dziewczyny,poza tym na rynku jest teraz tyle gabinetów,ze naprawde mozna wybierac i przebierac nawet w samych lekarzach o takich specjalnościach.No nic na siłe. Oto jeden z nich http://www.aestheticmed.com.pl/pl

Gość gość
A ja akurat robiłam powiększenie u dr Dmytrzaka to dla mnie było ważniejsze, żeby były sterczące i jędrne, żeby skorygował mi kształt (miałam asymetrię a do tego szeroko rozstawioen piersi) . Teraz jest super.

Gość Aniaa382
Pewnym i skutecznym sposobem na poprawę wyglądu jest operacja plastyczna. Sama jestem po dwóch wykonanych przez doktora Pabiańczyka i nie dość, że pozbyłam się kompleksów, to faktycznie stałam się piękniejsza.

Gość zanka

Ja bym bardzo chciała zrobić coś ze skórą na brzuchu, schudła a niestety paskudna skóra pozostała. Koleżanka była na plastyce powłok brzusznych w łódzkiej klinice Dermed u dr Doroty Żukowskiej. Efekty lepsze jak te wszystkie odsysania...o takim zabiegu raczej bym myslała, by trwale się pozbyć tej fałdy