Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anuleczka25

Jest dla mnie dobry- więc dlaczego tak go traktuje?

Polecane posty

Gość Anuleczka25

Witam! Piszę, bo może powinnam iść do jakiegoś specjalisty i w końcu na tym forum to usłusze, tudzież usłyszę, że nie jestem osamotniona... Mam chłopaka - wspaniałego - nic dodać nic ująć. Kocha mnie nad życie, dużo pracuje, spełnia wszystkie zachcianki, dba, zapewnia mi bezpieczeństwo. Generalnie dobrze sie dogadujemy, rozśmiesza mnie, mamy o czym rozmawiać, ma świetną rodzinę, a ja traktuje go źle. Nie wiem dlaczego tak źle go traktuje, może z powodu wcześniejszego mojego chłopaka, który był totalną sierotą, nie potrafil zadbać ani o siebie, a tymbardziej o mnie, nic mi nie pomagał, nie miał żadnych pasji. Byl tak niezdarny, że aż momentami niebezpieczny - potrafił nie zakrecic gazu i wyjść z domu zostawiając psa, a ja po powrocie w tym domu siedzialam kilka godzin. Mój były doprowadzil mnie do takiej pasji, że brałam codziennie ketonal na ból głowy, mialam depresje i niedobrze mi sie robiło na sam jego widok - rozstaliśmy się. Teraz jak moj obecny chłopak chociażby pomyli sie przy zakupie czegoś, nie zgasi światla, nie zmyje szklanki, czy nie zmieni biegu w samochodzie ja jestem dla niego okropna - i wiem to. Czuje w tych momentach jak wzrasta we mnie adrenalina, jak z dobrej, wesołej osoby zamieniam się we wstrętną zgorzkniałą babę, zołzę, a wiem dobrze że CZASAMI to każdemu sie zdarza - mimo to nie panuje nad tym. Później mi głupio z powodu tonu moich uwag i mojego zachowania więc dopisuję sobie idiotyczną ideologię to danej sytuacji... czy ja go nie kocham?? Myślę, że kocham - bo tęsknie, bo myślę, bo czuję się szczęśliwa - to dlaczego tak go traktuję?? Kiedy zapomne o zmorze przeszłości?!?!?! (czasem nawet myle imiona chociaż minęly już 2 lata!) Czy ja powinnam iść do psychologa? Czy przejdzie mi? On mnie kocha więc jest cierpliwy, ale pewnie do czassu....

Zamaist odpoczac po tamtym zwiazku i dojsc do siebie,zaczelas za szybko nowy i to czego czas nie wyleczyl przelalo sie na nowego,dobrego i niewinnego faceta.Wizyta u psychologa?

Gość uspokoj sie dziewczyno
popieram goraca brunetke..... nie ochlonelas. a teraz wpierdol zbiera twoj obceny..... cos o tym wiem, nie jest to przyjemne:(

Gość pracuj nad soba duuzzzzooooo
chora milosc..... uczucia masz, ale nie panujesz nad soba..... masz jakies problemy z przeszlosci? teraz wychodza.