Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cienkowłosa kobitka

ALTERNA znacie te kosmetyki do włosów?

Polecane posty

Gość cienkowłosa kobitka

prosz o opinię, chcę sobie kupić szampon i odżywkę, ale cena jest zaporowa i muszę wiedzieć czy warto wydać te pieniądze.

Gość nikt nie zna
?

Gość Karioka1111
Ja polecam Kadusa i Goldwella;-)))

Gość cienkowłosa kobitka
stosowałąm kosmetyki tych firm i nie byłam zachwycona, moje włosy są cieńkie i delikatne a te preparaty dodatkowo je zmiękczały, muszę stosować przeróżne usztywniacze do modelowania włosów, bo bez nich moja fryzura to porażka :(

Gość ja używam szmponu i maski
Lavery z mango moim zdaniem rewelacja- ma mam długie rozjaśniane włosy - więc ich pielęgnacja do łatwych nie należy.... ceny ok 35 - 40 zł więc duuużo korzystniejsze... a kosmetyki przede wszystkim naturalne, bez zbędnej chemii i konserwantów... moim zdaniem w szamponie za 300zł, głównie płaci się za markę 0 ale oczywiście wybór należy do ciebie - ja bym chyba najpierw zakupiła lub poprosiła, o ile jest taka możliwość o jakąś próbkę...

Gość cienkowłosa kobitka
zaryzykowałam i kupiłam na allegro szampon i odżywkę za 1/3 ceny, mam nadzieję, że to nie podróba

Gość upsssssssssssssss

Gość kjlk
Bardzo dobre kosmetyki z wysokiej półki. Na pewno nie dla ludzi z podstawowym wykształceniem. To są kosmetyki dla osób luksusowych.

Gość rfbguveodewiq
ja mam szampon i odzywke tej firmy do wlosow zniszczonych i puszacych sie ale jakos bez szalu...wlosy mam jakby wieksza ilosc i grubsze ale i tak po deszczu pusza sie i kreca..

Gość jhjhj
Teraz na poważnie.... Uważam, że te kosmetyki nie są do końca warte swojej ceny. Joico jest tansze o polowe, a o niebo lepsze.

Nie słyszałam prawdę mówic o tych kosmetykach. Ja używam l'oreal professional, seria żółta. Kosmetyki są do kupienia tylko w sklepach fryzjerskich. Są nieco droższe od zwykłych sklepowych kosmetyków, ale też bez przesady. Z resztą zamawiam je w necie, na kalamis.pl , więc wychodzi i tak taniej niż w zwykłym sklepie fryzjerskim.

Gość Annnnnnnnaa
Uzywam Alterny Caviar moisture: szamponu i odżywki-rewelacja. Lepszy jest tylko Philip B Forever Shine- ale niestety droższy :(

Gość gość
Używam tych kosmetyków 2lata(seria z kawiorem),uważam że jest naprawdę super

Gość gość
uzywam od 3 tygodni cala serie caviorową do włosów zniszonych - rewelacja!!!!!!!!! cena kosmos ale widzę efekty warto :)

Gość erer66
Witaj. Moim odkryciem jest ostatnio na pewno strona www.twojauroda24.pl . Z tym, że oni tu się specjalizują głównie w rzeczach do włosów. Ale trzeba przyznać, że asortyment mają ogromny. Londa, Wella, Loreal, Tigi...jest z czego wybierać. Mają tylko wyselekcjonowane marki, żadnej taniej tandety.

Gość gość
Ja znam kupuje ostatnio trochę bo zauważyłam, że w hurtowi fryzomania wysyłka kosmetyków tej firmy jest darmowa http://www.fryzomania.pl/category/kosmetyki-alterna kupiłam sobie np ostatnio serum do włosów Alterna Caviar Polishing bardzo dobre, szybko działa i długo się utrzymuje efekt

Gość KarolinexOp
Coś mi siostra o nich wspominała, ale ja jestem stała w uczuciach i kocham tylko serię Bio z Great Lengths. Mój uubiony, mega profesjonalny szampon Frizz Control Shampoo nie ma sobie równych. Uwieeeeelbiam! Mega profesjonalny kosmetyk, dzieki któremu zimą nie wyglądam jak Einstein.

Gość BetaNy
słyszałam całkiem dobre opinie o tym Great Lengths. To także metoda bezpiecznego i skutecznego przedłużania włosów, prawda?? Koleżanka kiedyś się tym chwaliła i efekt był bardzo naturalny i śliczny :)