Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarka8989

Jutro o 6.45 musze wyjsc z domu. o której byscie wstali?

Polecane posty

Gość klarka8989

jestem dziewczyną i musze wstac wczesneij zeby sie uszykowac i tak mysle o której. [mysli]

Gość klarka8989
nie no to za pozno. musze sie uuuumyc, uuuubrac, uuuuumalowac, uuuuczesac:P. a to zajmuje czasu. nie chce pozniej latac w popłochu bo zaraz jestem wsciekla. nie lubie tak

Gość gfvlugfv
codziennie o tej godzinie wychodzę i wstaje za 10 min 6 czyli 5.45. tyle czasu wystarcza mi na przygotowanie i zjedzenie śniadania przy bill cosby show/on,ona i dzieciaki, zapalenia papierosa, skorzystania z toalety, prysznic, wyprostowania włosów żelazkiem, położenia podkładu, wyprasowania bluzki na dywanie i nakarmienia kota. jeśli masz mniej rzeczy rano do zrobienia to z pewnością się wyrobisz:)

Gość klarka8989
tak mysle zeby wstac o 5. tylko ze to wszystko zalezy. nier az jest tak ze szybko sie wyszykuje i czekam. a nie raz jest tak ze włosy nie chca mi sie ulozyc, albo zaspie, albo ubranie poplamie i latam jak szalona

Gość growling
ja zawsze wstaję dwie godziny przed czasem, bo wolę zrobić coś wcześniej i czekać niż się spóźnić/kazać czekać reszcie. jak potrafisz szybko się ogarnąć to myślę, że niecała godzina ci wystarczy :P

Gość gfvlugfv
dlatego czasami jak mi się chce minimalizuje rzeczy do zrobienia rano np. wieczorem przygotowywuję sobie ubranie wyprasowane już i ze wszystkim czyli majtki, stanik, główne ubranie plus kolczyki, coś na szyję. robię też wieczorem śniadanie, nic się nie dzieje z kanapkami pod przykryciem, do tego nalewam wody do czajnika a du kubka już wrzucam torebkę herbaty. szkoda, że mi się tak nie chce robić co wieczór bo to duża oszczędność czasu rano i wykorzystywałam to kiedy chodziłam na 7 do pracy i musiałam wyjść o 6 już z domu

Gość klarka8989
własie ja nie umiem sie szybko uszykowac. musze wszystko powoli bez nerwów. ubranie juz mam przygotowanem, włosy umyje zaraz. ale i tak mysle ze 1,5 godz mi bedzie potrzebne chociazby na spokojne zjedzenie sniadania

Gość Kurczaki
ale problem. Wcale nie śpij , wyłącz kompa i juz zacznij przygotowania. pierwszy raz wstajesz czy co ?