Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania-frania

Okres po zapłodnieniu?

Polecane posty

Na poczatku prosze Was o wyrozumialosc, kobietki. Najprawdopodobniej taki temat byl poruszany juz niejednokrotnie, ale nie moglam znalezc pasujacego do mojego pytania. Sprawa wyglada nastepujaco: Podczas seksu pekla prezerwatywa, nie doszlo jednak do wytrysku. Duzo jednak czytalam, ze preejakulat jakims cudem moze zaplodnic, jednak po dwoch dniach dostalam miesiaczke. 'Doswiadczone' kolezanki maja podzielone zdanie - jedne mowia, ze zaplodnienie jest mozliwe, inne ciążę wykluczaja. A Wy? Jak myslicie? Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam :)

Gość a co ile masz okres
i czy to dwa dni po "mniemanym zaplodnieniu" to byl okres w terminie spodziewanym?

Tak, w terminie. Dlatego tez szczerze watpie w to, ze ciaza jest mozliwa, ale wiadomo - kolezanki buduja 'nastroj grozy'. :)

Gość a co ile masz okres
w ciazy nie jestes przeciez 2 dni przed okresem sa dni nieplodne dni nieplodne sa w zaleznosci od dlugosci cyklu od 16 do 12 dni przed okresem az do okresu i od 1 do okolo 10 dnia cyklu plodne sa mniej wiecej od 10-20dc (oczywiscie powtarzam ze to zalezy od dlugosci cyklu)

Gość cdfghj
myślę, że nie jesteś w ciąży ! musiałąbys mieć mega pecha !!!!

No wiem, ze nie ma plodnych, ale z tym pechem u mnie... Hihi... Sa przypadki, ze nawet kochajac sie podczas okresu mozna zajsc w ciaze... Obym nie nalezala do tych feralnych przypadkow :)