Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beita

botox lub wypełniacze

Polecane posty

Gość beita

czy ktoraś z Pań robiła botox lub wypełniacze ? jaki efekt

Gość vbjkl
tez jestem ciekawa ??? kiedys zakladalam juz taki temat i ani tu, ani na urodzie mi nie odpowiedzil nikt ;]

Gość beita
Ja robiłam dziś wypełniacze i usta na razie twarz opuchnięta i zero efektu, mam nadzieję że bedzie

Chętnie się wypowiem. Robiłam botox i wypełniacze. Zabiegi zaczęłam 5 lat temu. Doradziłam się bardzo dobrej kosmetyczki i ona poleciła mi najlepszego dermatologa. Bałam się sztuczności i maski na twarzy. Wszystko zależy od lekarza. Trzeba dobrze wybrać żeby efekt wstrzyknięć był naturalny. Mam 42 lata i wyglądam na 30. Jestem szczupła i uprawiam sport ale i tak przed botoxem było z tyłu liceum itp.Lekarka u której robię zabiegi dr Lelonkiewicz jest trenerem i prowadzi dla innych lekarzy szkolenia z botoksu i wypełniaczy. Najważniejsze jest to że głównie regeneruje skórę. Czasami też robię botox, ale w minimalnych ilościach.Dziewczyny nie bójcie się zabiegów, one przedłużą nam młodość.:)

Gość pogoda jest do dupy
jaka jest cena takiego botoksu???

Ooo jak smiesznie, ja też robię zabiegi u dr Lelonkiewicz :) Moźe spotkamy sie w poczekalni he he. Nie mogę narzekać wyglądam po tych zabiegach naprawdę świetnie.Za botox płacę 25 zł za jednostke. Moon robiłaś sobie usta u naszej Doktorki?? Ja się zastanawiam i troche boje. Widziałam wprawdzie moją kosmetyczkę która sobie powiększała czy ujędrniała u niej usta i wygladaja pięknie.. i tak się łamię . Jak masz jakieś doświadczenia to napisz pls

Gość zompierko
rozne sa ceny, ale wazne tez jest jakiego rodzaju sa komponenty, czy sa swieze itd. Warto isc do kogos kto czesto robi zabiegi, np Widerkiewicz z wawy

Gość kamillllka
Powiem Wam tak,jeśli któraś z Was po raz pierwszy robi taki zabieg, troszkę dla wypełnienia pierwszych zmarszczek, bądź podkreślenia kości policzkowych może spróbować z kwasem hialuronowym. Natomiast myślę ze jeśli macie już po 35-40 lat to warto w takiej sytuacji zainwestowac w zabieg z wypełniaczem Ellanse.Tutaj na pewno za troszkę większa cene uzyskamy przedłużony czas działania wypełniacza w porównaniu do klasycznych z kwasem hialuronowym.Warto się nad tym zastanowić.

Gość usteczka jak malinki
:-)

Gość mezoinkaa
Ja teraz robiłam mezo iglowa cytocare i dla mnie poki co taki zabieg jest wystarczajacy. To jest taki sprawdzony francuski preparat przebadany bo jest już od wileu lat na rynkuz tego co się dowiedziałam od mojego lekarza a próbował już wielu takich preapratów i powiedział mi że pacjentki są najbardziej zadowolnone właśnie.I sama spróbowałam i narazie nei robie volumetrii tylko ten zabieg.

Gość dall_ewska
Ale czy ten cytocare wypełnił czy to tak jak w mezoterapii wygładził zmarszczki ? Jak to działa?

Gość milenuszka1
Ja też miałam robioną mezoterapię np.Cytocare 532, uważam że super zabieg bo efekt był natychmiastowy, rozświetlona skóra bez zmarszczek.

Gość klimmmeczka
Ja mam pytanie co ile taki zabieg trzeba powtarzac ? I co konkretnie zmienia sie na twarzy po mezoterapii ? Nie robiłam nigdy tego zabiegu,natomiast jestem po volumetrii z 8mc i usłyszałam ze własnie teraz spokojnie zamaist dostrzykiwac mogłabym zrobic sobie mezoterapie.To prawda ?

Gość gość
jestem po zabiegu wypełnienia twarzy preparatem stylage, który wykonałam w gabinecie Amaryllis w Bytomiu, gdzie jestem dosyć częstym gościem. Super wypełniacz wygładził moją buzię i pozbyłam się zmarszczek, które zaczęłam zauważać. Polecam :)

Gość gość
wg mnie botox, to w dzisiejszych czasach norma pani dr Aleksandra Janicka z LipSil zna się na tym najlepiej

Gość tamara554
Jeśli szukasz kogoś naprawdę sprawdzonego i solidnego to polecam Aleksandrę Sobczyk z Imeiaa. Bardzo mi pomogła w uporaniu się z moimi zmarszczkami mimicznymi. Robi tylko te zabiegi, które faktycznie są klientowi potrzebne, a nie namawia na siłę na rzeczy, które tak naprawdę nie są konieczne. Miła odmiana na tle innych gabinetów z tego typu zabiegami odmładzającymi gdzie najchętniej cały pakiet by sprzedali.

Gość Olkkaa

Moim zdaniem wypełnaicze z kwasem hialuronowym są dużo lepszym, bo bardziej naturalnym rozwiązaniem. Botoks to jednak dla naszego organizmu coś totalnie sztucznego. Ja mam sama wypełniane zmarszczki kwasem Restylane i uważam ze to najlepsza opcja z możliwych 🙂