Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szamboo

polanski pazura foremniak zanussi oni wszyscy gówno

Polecane posty

Gość szamboo

gowna mrody pokazuja tylko swinie za kogo sie maja szkoda moich słow

Gość potwierdzammm

Gość kapiska
a Kaśka Figura jaka szmata jedna w pysk bym ją luneła

Gość szamboo
z artystycznego punktu nie, ale wyobraź sobie, jak on tę 13 olatkę w tyłek .... wielki artysta to musi być niech wreszcie odpowie, niekoniecznie wiezieniem, ale niech odpowie za to a figurze i innym zyczę, aby ich 13letnie dzieci byly popchnięte przez równie wielkiego artystę

Gość szamboo
znów Holdys wykazał się trzeżwym mysleniem, intelektem i humanizmem tusk też no jak mozna pisać jakis list? ale kto? co? acha, co wiecie o zanussim? czy on ma zonę? czy jest inny...?

Gość japjap
czerpiesz wiedzę o świecie z innych źródeł niż pudelek?

Gość kapiska
mnie wkurwiła Figura --matka trójki dzieci w tym Koko (ur.2002) i Kaszmir (ur.2005) zagrała w epizodzie "Pianista" u Polańskiego i o 7 rano wczoraj występuje w tvn24 trzęsąc sie z przejęcia jaki to świat niesprawiedliwy że Polańskiego to spotkało apeluje do narodu , głupia suka -niech da swoją Koko do wydymania w dapcola :-O

Gość szamboo
nie zgadzam się!!!! on wystepuje w telewizji i tworzy opnie publiczną, w duzej mierze ma wplyw na co głupsze jednostki, a takich jest masa powinien uwazac na to, co mysli ale on dokladnie wie, co robi oni- artysci chca byc bezkarni takie stanowisko zanussiego degraduje go z pozycji moralnego autorytetu (wilekrotnie widzialam go we włoskiej tv chocby, w takiej roli) w zadnym przypadku nie mozna pozwolic, by jakiekolwiek okolicznosci oswajały gwałt na kimkolwiek, a co dopiero na dzieciach i co z tego, ze nie tylko polanski jest zły??? to umniejsza zło jego czynu? toz to dopiero jest hipokryzja!!! poza tym, nie wiesz, czy ktos aprobował to, co zrobil poprostu nie wykonano do tej pory zadnego prawnego kroku az do teraz i dobrze

Gość szamboo
jestem za!- koko na kuka polanskiego!! nie weidziałam tych zalosnych wystapien zanu ani figury ale to jest grupa wznajemnego poparcia figura zagrała to popiera, moze jeszcze koko zagra? ten cały artystyczny swiat to jeden wielki burdello

Gość szamboo
oczywiscie, jest pewne tlo tej sprawy, jak chocby to, ze dziewczyna ponoc dawała dla kariery, a moze matka ja naklaniała (znała ten job) ale ja nie bronie starego capa jednak był na tyle trzeźwy, by wepchac sie w tył, zeby nie zaszła w ciązę? zaraz ludzie? a ta sharon tate??? to po tym gwałcie? czy to ma jakis zwiazek? czy manson sie na nim zemscił? nieee, pewnie nie

Gość kapiska
polański zawsze był seksoholikiem, powinien sie cieszyć że tylko ten jeden przypadek wyszedł na jaw a reszta nie przecież to nie było tak że raz w zyciu zabzykał małolate i wpadł

Gość szamboo
autorytety od 7 bolesci chodzi mi tylko o to, zeby nikomu nie zrobili wody z mozgu a ich akcje powinny spasc w dol newt wayda??? swiat idzie w przepasc ja ide spac