Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykły człowiek

KOCHAM BOGA!!!

Polecane posty

Gość zwykły człowiek

Gość zwykły człowiek
kocham też mojego wała z kołdry :classic_cool:

Gość AP AP AP AP AP AP
Ja też

Gość zwykły człowiek
Boga Najwyższego Wszechmogącego

Gość zwykły człowiek
kocham Go, bo dał mi zdrowe, śliczne dziecko, kochającego męża i wspaniały dom, dzięki Niemu mam do kogo i czego powracać i jestem mu za to wdzięczna!

a ja Kocham Boga nie za cos lecz pomimo.. ja nie mam faceta, nie mam przyjaciol, matka i ojciec chociaz dawaali mi wszystko czego chcialm, karmili mnie itp. to w dziecinstwie nie jeden raz mnie uderzyli teraz wyżywaja sie na mojej siostrze, zal mi jej. Przez nich(ale nie tylko) czuje sie nie wartosciowym czlowiekiem, wyzywali mnie od malego od najgorszych, ale nie mam do nikogo pretensji coz taka rodzine wybral dla mnie Bog. Chociaz mam prace, rodzine to i tak czuje ze nie mam nic... ale Boga kocham ponad wszystko!

Gość zwykły człowiek
kocham go w ciężkich chwilach, bo nawet wtedy gdy nikt nie może mi pomóc wiem że jest jeszcze Jedna Osoba, ta najważniejsza, która nigdy nie odmówi mi pomocy

Gość zwykły człowiek
"pomimo" też kocham

Gość zwykły człowiek
bo kiedyś nie miałam tego wszystkiego co teraz a też kochałam. Kochałam i wierzyłam, że Bóg mi pomoże. Kiedyś mama ledwie wiązała koniec z końcem, w domu się nie przelewało, koleżanki stać było na markowe ciuchy, kosmetyki, ja chodziłam ciągle w tych samych. Ojciec ciągle wracał do domu zalany i awanturował się o wszystko, w szkole przezywali mnie od chudzielców i szczypiorków ze względu na moją szczupła posturę itd, itd

a mnie gorzej przezywali nie chce o tym pisac bo to bylo dla mnie strasznie przykre ale tez chodzilo o wyglad. prawie wszyscy w klasie sie mnie czepiali. mialam tego serdecznie dosc, nie jeden raz w domu pozniej plakalam, nic o tym nikomu nie mowilam.

Gość kogo to interesuje
że masz początki schizofrenii, twoja sprawa, twój cyrk, twoje małpy.

Gość dfdsfadf
A co czujesz do krasnoludków?

byly chlopak mnie olal nie tlumaczac mi nawet dlaczego nie chce juz ze mna byc, z dnia na dzien przestal sie do mnie odzywac. bylam z nim 3 lata. pozniej spotykalismy sie i uprawialismy sex ale zaluje tego bardzo, myslalam wtedy ze jesli bede sie z nim spotykala to on do mnie wroci. rozstalismy sie 2 lata temu , wciaz o nim mysle, byl moim pierwszym chlopakiem i jedynym, byli w moim zyciu faceci z ktorymi sie spotykalam ale tylko 2 moze 3 razy, byly pocalunki nic wiecej. miesiac temu postanowilam ze przestane sie do niego odzywac, ze moze zacznie mu brakowac kontaktow ze mnia i sie odezwie, ale nic glucho.. czuje ze to byl ten jedyny, ale on mnie juz nie chce a ja cierpie. :( KC Karol!

Gość zwykły człowiek
rozumiem Cię Karo8787 aż nazbyt dobrze, ludzie, którzy chodź trochę odbiegają od ogólnie przyjętych standardów, tzn albo za grubi, albo za chudzi, albo z brzydkim nosem, albo... zawsze byli i są napiętnowani. Okrutny jest ten świat, okrutni są ludzie dlatego tym bardziej warto wierzyć w Boga. W nim choć jest pocieszenie i nadzieja na lepsze jutro. I takiego lepszego jutra właśnie Ci z całego serca życzę :)

Gość zwykły człowiek
pierwsza utracona miłość zawsze bardzo boli i na długo pozostaje w pamięci. Także to samo przeżyłam. Ale wierz mi będzie kolejna, jeszcze piękniejsza, tylko trzeba poczekać. Ja czekałam 3 lata i warto było

dziekuje za slowa pocieszenia, zycze Ci wszystkiego dobrego. Pozdrawiam serdecznie :-)

Gość wiertara 2
też kocham, ale trza przyznać ze jedno mu się nie udało :-D a niby bezbłedny.. ale kocham go i mu wybaczam "bo mam dla kogo pracować i żyć!" - hehe to się koleżanka jeszcze ździwi :-D

kochasz jakąś ideę, coś co nie istnieje, wymysł jaiegoś szaleńca, któremu na pustyni mózg wypaliło słońe, a propos jak ma twoja miłość na imię? Jahwe, JHWH, czy taka bezimienna???????

oj ludzie w koncu sie przekonacie i uwierzycie, ale moze wtedy bedzie za pozno. Bog jest jeden.

Gość zwykły człowiek
gdyby Bóg był wymysłem jakiegoś głupiego szaleńca na pustyni to dawno by przestał istnieć dla milionów ludzi

Gość zwykły człowiek
człowiek zbyt ograniczony i zbyt płytko myślący nigdy nie uwierzy. Trudno się dziwić iż tylu jest takich ludzi, dziś kiedy świat nam narzuca takie myślenie. Ważne jest to co tu i teraz, nikt nie zabiega o swoją przyszłość, nie myśli o tym co dalej po śmierci. A szkoda, życie trwa naprawdę krótko, wieczność trwa w nieskończoność. Ale WIECZNOśCI BEZ BOGA NIE DA SIę OSIąGNąć!

Gość BLONDYN JESTES
ZWYKLYM SZMATLAWCEM

Gość gość
koooochaaaaaaammmm bogaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!

Martyna, smutne i ograniczone masz życie - kalectwo i tylko bóg i bóg religijny. To ciekawsze i mądrzejsze życie ma bibliotekarka na pół etatu bo książek i tytułów różnych pozna wiele i dużo się dowie.