Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosze pomożecie

Haneczkaaa

Polecane posty

Gość Prosze pomożecie

Witam:) Sama nie wiem co już mam robić? Może wy mi pomożecie? Kochamy się bez zabezpieczenia czyli wszystko możliwe . Przedostatni mój cykl trwał aż 36 dni. Zrobiłam jeden test wtedy , nie wiem czy nie za wczesnie ale wyszedł negatywny. Dostałąm okres ale dziwny bo słąby i zaczął się on 2 dniowym delikatnie różowym śłuzem. Teraz jest 19 dzień cyklu , a ja od wczoraj delikatnie krwawie. Z początku myślałam , że to tak jak czasem jest na owulacje. Lecz od wczorja to krwawienie nie ustało, jest ono małe ale i co jakiś czas plamka ale jednak jest. Czy to moze być już okres czy coś innego??

Gość Haneczkkaaa
Przepraszam z nirwów pomyliłam pseudonim z tematem.Bardzo przepraszam.

ciezko stwierdzic choc a osobiscie mysle ze masz rozregulowany cykl i to pewnie okres. Tak czy siak udaj sie do ginekologa. cykl mozna wyregulowac i dopiero wtedy starac sie o dziecko. Przy takich niereguralnych cyklach moze byc spory problem z zapłodnieniem. jesli pytasz czy jestes w ciazy i czy to czasem nie jakies krwawienie... nikt takich inf ci tu nie udzieli bo nie mamy az takiej wiedzy, a Ci którzy maja nie sa w stanie nic powiedziec bez zbadania. Zostaje Ci tylko ginekolog. dla pewnosci mozesz sobie teraz zrobic test. jesli to vciaza to wykarze na pewno i wtedy jedz do spzitala. jesli nic nie pokaze to umów sie na wizyte bo to pewnie problemy z cyklem. Pozdrawiam