Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HalloweenPrincess

Samsung Avila kontakty ze zdjęiem

Polecane posty

Gość HalloweenPrincess

Witam chciałam się zapytać czy ktoś wie jak dodać kontakt do kontaktów ze zdjęciem? (w menu środkowy przycisk na samym dole pod ikonką "alarmy". Liczę na szybką pomoc :)

Gość kamyk niebieski
Wchodzisz w menu/moje pliki/obrazy, zakładam, że tam masz zdjęcia. Wybierasz sobie zdjęcie danej osoby, czyli klikasz na nie i masz 3 opcie do wyboru na dole zdjęcia. Wybierasz ustaw jako / zdjęcie kontaktu. To wszystko.

Gość HalloweenPrincess
Zrobiłam tak ale to nic nie dało niby mam zdjęcie w kontakcie ale na tej liście go nie ma

Gość kamyk niebieski
Musi być, może nie przewinęłaś wszystkiego i nie znalazłaś, u mnie są. A jak ta osoba do Ciebie dzwoni, to wyświetla Ci się jej zdjęcie? Niech Ci puści sygnał i sprawdzisz. Tam się pokazują osoby z którymi miałas kontakt ostatnio, więc nie jest to cała lista z telefonu.

Gość angel6669
skopiuj kontaktu na telefon i bedziesz mugł dodać!!!!

Gość angel6669
tylko kopiując je na tela można dodać zdjecie inaczej sie nieda wiem bo mam ten telefon od 4 miesiecy

Gość rasalgul
Siemka.Dwa tygodnie temu kolega powiedział mi, że Samsung rozdaje telefony S6,które były na wystawach, bo podobno nie mogą ich sprzedawać W piątek wszedłem na ich stronę i odpowiedziałem na pytanie konkursowe a dzisiaj przyjechał kurier z telefonem i jest super!! :D Polecam wam sprawdźcie sobie!! Tutaj możecie odebrać: http://ma0.pl/r/r1vsamsung