Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamedynerkaaa

Jestem z kłamca.Porazka.

Polecane posty

Gość kamedynerkaaa

I sam sie wygadal.Oklamalam go i powiedzialam ze zadzwonilam do niego do domu i odebral jego ojciec i powiedzial ze jego niema.a moj powiedzial ze bedzie mial jazde w domu, ze jak moglam zadzwonic na domowy. Czyli juz wiem oklamuje mnie.Jego rodzice mysla ze on jest u mnie a go niema.Co byscie zrobily na moim miejscu???????

Gość ee tam
ups.... Ciężka sprawa, rozmowa konieczna. Najprawdopodobniej zdradza cie no albo cos innego, za mało info podałas...

Gość kamedynerkaaa
Dzis pojechal odemnie o 18. Zadzwonil do mnie pare minut temu i pytam sie jak minal wieczor a on a nic ciekawego siedzialem w domu.A ja w domu przeciez dzwonilam o 21 i ciebie nie bylo w domu.Ojciec mi tak twoj pwoiedzial.A on po co dzwonilas do domu i teraz bede mial jazde.Ze ojciec zacznie sie do niego czepiac.Ewidentnie mnie oklamuje.

Gość ee tam
ile z nim jestes? Jak gówniarz to okłamuje/i nie tylko, moze zdradza tego nikt nie wie

Gość kamedynerkaaa
razem 3 miesiace,i co najlepsze codziennie pije.niemam pojecia gdzie chodzi

Gość ee tam
A po co ci on dziewczyno?? Pół światu tego kwiatu pewnie masz 19-20 lat Rzut to coś najlepiej

Gość kamedynerkaaa
Mam 24 lata.A on 25 lat.Mowi zedzwonie za pare minut ide zjesc i co minela godzina i nie zadzwonil.I tak jest zawszee.to zaczelo sie tak od jakis 2 tyg.Nie ma czasu dla mnie.Razdko sie widujemy.chodzi ze znajomymi na piwo a mi mowi ze pomaga ojcu w domu.