Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooooooooooooola87

KŁUCIE BRZUCHA W 39 TYGODNIU CIĄŻY!!!

Polecane posty

Gość ooooooooooooooola87

DZISIAJ PO WIZYCIE U LEKARZA STRASZNIE KŁUJE MNIE BRZUCH CAŁY DÓŁ. BRZUCH ROBI SIE WTEDY TWARDY I NIE MOGĘ CHODZIĆ. LEKARZ POWIEDZIAŁ ZE NIE SZYKUJE SIE NA PORÓD JAK NA RAZIE. PODBRZUSZE BOLI STRASZNIE KŁUJE MIAŁYŚCIE COŚ PODOBNEGO W TYM OKRESIE??? JESTEM W 39 TYGODNIU

Gość ooooooooooooooola87
???????????

Gość ooooooooooooooola87
mnie bolał własnie wczoraj cały czas brzuch po wizycie. wieczorem a rczej w nocy sie uspokoiło, może to chwilowe??? Zobaczymy jak dzisiaj będzie

Gość oooooooooooooooooooooooooooooo
Babki, brzuch się wam "stawia", skurcze przepowiadające.

Gość saleminka8
oooooooooooooooooooooooooooooo Babki, brzuch się wam "stawia", skurcze przepowiadające troche to naciągnięta prawda,mnie sie stawia od 20 tygodnia i co... te ukłucia już prędzej mogą być przepowiadającymi a macie dziewczyny wrażenie jakby jakaś kolka Was złapała,bo ja mam tak od kilku dni z ta różnicą,że więcej niż 2 razy w ciągu dnia się to nie pojawi,ale jak już mam to gdy idę muszę się zatrzymać,bo każdy krok sprawia ból,a brzuch twardnieje mi około...kilkanaście razy na dobe

Gość łeeeetammm
Jesli chodzi o te kolke to ja mialam narazie tak raz teraz w niedziele wieczorem po prawej stronie, bol byl tak okropny ze az noga od niego sztywna... bardzo nieprzyjemne. Wczoraj mialam dwie godz.to klucie, ale przeszlo. W sumie to moj drugi porod, ale przy pierwszym odeszly wody to tak jakos lajcik, wiadomo trzeba bylo do szpitala, a teraz sie boje, ze zlapia mnie bole i skad bede wiedziec, ze to to i w pore gtrafie do szpiala?

Gość ooooooooooooooola87
jeżeli chodzi o te bóle przy chodzeniu ja mam tak od dwóch tygodni, jak ide to lapie mnie coś miedzy nogi i ani rusz noga taka "ala kolka" strasznie boli ale szybko przechodzi, teraz praktycznie nie chodze bo ciągle mnie to łapie a to dziecko uciska na nerw. Jeszcze tydzień trzeba wytrzymać:-) ja juz praktycznie nie daje rady. Wczoraj tylko mnie ten ból zdziwił po wizycie jak mnie złapało o 18 tak puściło o 23-24 teraz jest spokojnie:-)