Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnie przybita

Cała się trzęsę... nie mogę uspokoić... Boże... dlaczego..

Polecane posty

Gość totalnie przybita

Właśnie dowiedziałam się, że... mój wujek się dziś powiesił... w zeszłym roku to samo zrobiła ciocia... nie mogę się pozbierać... dlaczego... boże...

Ze tez niektorzy nawet takiego tematu nie uszanuja. Jestescie zalosni! Chcecie bys smieszni robcie to w inny sposob, bo sami nie wiecie co was w zyciu spotka!

Gość totalnie przybita
ja sama nie wiem co powidziec... nie moge w to uwierzyc... nie mam nawet sily plakac i po raz kolejny przez to przechodzic... dlaczego ludzie to robia...

Gość hala mala
dużo sie ludzi teraz wiesza, mój sąsiad tez sie powiesił w garażu

Gość Nie wiem jak mam Ci
Współczuc.Trzymaj się słoneczko.

Gość totalnie przybita
powiesil sie na futrzynie od drzwi..

Gość przykro mi.......
{*]

Gość ile miał lat
Nie wiesz jaka była przyczyna???

Gość hala mala
a ile miał lat ? miał jakies kłopoty finansowe , zdrowotne albo uczuciowe ?

Gość parmezan
Przykro mi ... Nie wiem tylko czy powinnas o tym tu pisac,no chyba, ze bardzo potrzebujesz sie wyzalic i o tym porozmawiac. Nikt sie nei dowie czemu wujek to zrobi ... Mozna twierdzic, ze skoro tak postanowil, to moze mial jakies problemy, mogl miec slaba psychike i bardzo sie meczyl...Nie wiem , nic sie nie poradzi teraz :( Ja mialam kolege , ktory wyskoczyl z bloku rok temu. Byl w moim wieku, chodizlam z nim do podstawowki i gimnazjum, nasi rodzice sie znali :( podbno wyskoczyl, bo dziwczyna go zdradzila . Poza tym byl z patologicznej rodziny. Mimo tego byl madry,mial swoj swiat, ale byl zdolny i widac bylo, ze nie chce skonczyc tak jak jego rodzice . Pare miesiecy przed smiercia rozmawialam z nim na gg :( Czesto jak o nim pomysle, to mowie sobie zeby spoczywal w pokoju . Bylo mu ciezko , szkoda, ze to zrobil ... Nie wiadomo teraz czy Bóg ich potzebowal, czy wyprzedzili jego zamiary ...

Gość totalnie przybita
Wiecie co jest najgorsze? Ze jego pijana zona sobie w tym czasie spala... a kiedy dzwonila, zeby nas o tym poinformowac... mowila o tym jak o normalnej rzeczy.. jakby to nie bylo nic waznego. ot zwykle "zostalam wdową" Ja jestem w totalnym szoku, bo to byl najlepszy czlowiek jakiego znalam...

Gość totalnie przybita
Mysle, ze zrobil to bo.. no wlasnie... przez swoja zone.. kiedys powiedzial, ze ma jej juz dosc i ze cos sobie przez nia zrobi, ale... chyba nikt nie myslal, ze on tak na powaznie... szok, nie moge tego ogarnac..

Gość Ciotkę jak wytrzezwieje
policja przesłucha. Przykre!!!

Gość Elwiszyje
ludziska nie potrafią sobie poradzić z własną psychiką , ktoś albo coś pcha ludzi aby się uwolnili ze swoich myśli , liczą że rzucając się z dachu wieżowca albo pod pociąg skończą się ich problemy i kłopoty , tym czasem NIE , NIE ! ich już nie ma ale kłopoty i problemy pozostają te same ale przechodzą na rodzinę i najczęsciej należy spłacać długi finansowe za kogoś kto samobója sobie strzelił :(

Gość mial dwie zony
?? Właśnie dowiedziałam się, że... mój wujek się dziś powiesił... w zeszłym roku to samo zrobiła ciocia... nie mogę się pozbierać... dlaczego... boże...

Gość totalnie przybita
nie... to nie byla jego zona... moja ciocia - siostra mojej mamy powiesila sie w zeszlym roku.. z powodu swojego syna... zostawila list pozegnalny, ale oprucz niego nikt nie wie co w nim bylo... a dzis wujek.. ze strony mojego taty... kochany czlowiek...

Gość Kochana spokojnie
jego już nie ma..Wez cos na uspokojenie!

Gość totalnie przybita
wzielam, ale to nie pomaga :( musze isc sie przespac i chyba wyplakac... dzieki wszystkim za slowa pocieszenia dobranoc :(

Gość po co piszesz o tym na forum
powinaś być z rodziną :O

Gość totalnie przybita
Chciałabym być, tylko ja mieszkam sama... z dala od wszystkich :( Tylko tutaj mogę się wygadać, wyżalić i ... wypłakać :(

Gość a to sorki myślałam
ze jesteś z rodzicami:)

Gość totalnie przybita
Jutro do nich pojadę... Nie wiem co myśleć... Jakim trzeba być człowiekiem, żeby doprowadzić drugą osobę do stanu takiego, ze odbiera sobie zycie... chyba nie bede w stanie spojrzec na ciocie... nie wiem czy ktokolwiek bedzie...

Gość nie wiesz jak było
więc nie osądzaj! Przez jej picie się powiesił?? To co to za facet?

Gość was informowala czy ciebie
a kiedy dzwonila, zeby nas o tym poinformowac... mowila o tym jak o normalnej rzeczy.. jakby to nie bylo nic waznego. ot zwykle "zostalam wdową"

Gość totalnie przybita
Mysle, ze nie tylko... ona sie szlajala z innymi wpakowala go w dlugi... on nigdy nie pil.. to byl na prawde najlagodniejszy czlowiek jakiego znalam. Probowal juz kiedys ... probowal cos sobie zrobic... i powiedzial wtedy, ze on z nia nie wytrzymie i kiedys przez nia sobie odbierze zycie... dzis sie tego dowiedzialam...