Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxcvbnm123

problem z orgazmem

Polecane posty

Gość zxcvbnm123

nigdy nie osiągnełam orgazmu wtedy gdy on jest we mnie, jakakolwiek przyjemnosc byla tylko wtedy gdy on lizal moja c***ke. moze znacie jakies pozycje, techniki które moga doprawadzic do NORMALNEGO orgazmu...

Gość orgazm ktory osiagasz
w ten sposob jest NORMALNY, ta sama grupa nerwow zostaje pobudzona.

Gość zxcvbnm123
moze i jest.... ale ja go nigdy nie miałam wiec nie wiem jak to jest... uwielbiam miec w sobie czlonka cieplego i nabrzmialego ale to tylko tyle z przyjemnosci....chce w koncu szyctowac bedac w nim....ciezko to zrozumiec...

Gość niunia19.17
spróbuj tego: połóż się na niego, niech on się nie odzywa a ty się skup i ruszaj się w swoim tępie:) mi to pomaga;)

Gość kdfcs
to siegnij swa reką podczas gdy on bedzie cie penetrował fiutkiem do swej łechtaczki i sie dotykaj , albo zmien pozycje na taką by on mógł jak cie penetrowac tak piescic reka łechtaczke np na łyzeczke . niech też wykonuje płytsze ruchy penisem znaczy sie cały go wsadza , ale nie calego wyciaga tak by jego podbrzusze ciagle mialo kontakt z twa łechtaczką

Gość zxcvbnm123
ok przy pierwszej okazji sprobuje....z tym smyraniem po lechtaczce.....dziwne to sama jak sie masturbuje mam mega orgazm ze cała sztywnieje a znim tak nie mam dlatego chciałabym zobaczyc czy w przypadku orgazmu pochwowego bedzie lepiej niz teraz