Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość the art of rafal

pytanie do mam

Polecane posty

Gość the art of rafal

hej mam pytanie do kobet ktore byly juz w ciazy badz maja jakies pojecie o tym. otoz robilam dzis 3 testy na kazdym druga kreseczka bladziusienka, temperatura pod pacha 37, 1, wczoraj krwawienie dzis plamienie bardzo skape, zero uplawow, czy to moze swiadczyc o ciazy? niestety nie podam daty ostatniej miesiaczki poniewaz od 3 moze 4 miesiecy nie miesiaczkowalam wiec nie pamietam kiedy byla ostatnia:( do tej pory nie sadzilam ze moge byc w ciazy, bo skoro nie ma miesiaczki to jak moge zajsc? w ciazy tez nie bylam przez ostatnie pare miesiecy, dlatego chcialabym wiedziec czy po 3 tyg od ewentualnego zaplodnienia na tescie powinno byc widac wyrazne obie krechy? czy to tylko moje schizy? pomozcie

Gość gttm
nie pamiętasz kiedy miałaś miesiączkę?? czemu nie poszłaś z tym do lekarza? zero reakcji? przecież to nie żarty ... a może wtedy przypadkiem od lekarza byś się dowiedziała o ciąży i teraz byłoby wszystko jasne.. a jak zrobiłaś 3 testy i są pozytywne to już odpowiedź otrzymałaś. W każdym bądź razie polecam odwiedzić lekarza!!

Gość the art of rafal
tak tylko nie chodzilo mi o to ze moglabym byc w ciazy przez ostatnie 3 czy 4 miesiace, bo na pewno nie bylam. pytanie dotyczylo ostatnich 3 tyg :)kiedy to mialam sex z moim facetem, kreski na tescie sa blade bardzo na 2 prawie niewidoczne dlatego zapytalam czy to wynik tego ze po 3 tyg jest jeszcze za wczesnie zeby robic test