Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usmialam sie

AMANT od siedmiu bolesci - poradzcie

Polecane posty

Gość usmialam sie

Moja dalsza znajoma grubo po 30 znalazla sobie chlopaka przez internet. Wszystko by bylo ok gdyby nie to ze to kompletny idiota ktory w wieku 27lat nigdzie nie pracowal, mowi ze chwilowo nie ma pracy ale nie dlatego ze faktycznie jej nie ma tylko po prostu nie chce mu sie pracowac, opowiada jakies beznadziejne historie az zal tego sluchac ;P Po prostu uwierzcie mi dno kompletne . Wszyscy znajomi (ktorzy go poznali) i rodzina ciagle jej mowia ze robi najwiekszy blad swojego zycia biorac sobie takiego nieudacznika ale ona nikogo nie slucha tylko dalej swoje ze ona jest jego pewna, a spotkali sie raptem moze 3-4 ray przez ostatni rok a tak to siedza na skypie i stad ona czerpie wiedze na jego temat. Nie rozumiem tej dzewczyny, co ona wyprawia??? Napiszcie jak jej tlumaczyc zeby zerwala z ty gamoniem . Nadmienie jeszcze ze jest w nim bardzo zakochana ;O

Gość Elwiszyje
no cóż, dla Twojej znajomej każdy wolny facet będzie teraz wybawieniem , ponieważ zegar biologiczny 'tyka' teraz dużo szybciej niż dziesięć lat temu a że poznała faceta, który w naszym kraju pracy nie może znaleźć w swoim zawodzie to wiadomo, że takich Kiepskich są tysiące :)

Gość usmialam sie
poziomkowa --boze uchowaj zeby wyszla za nigo za maz, wlasnie tego chcemy unikac . Co robic ??? To naprawde powazna sprawa Zapomnialam napisac ze ona ma super prace i niezla pensyjke ale nie wystarczy zeby wynajela dla nich mieszkania i jeszcze na zycie.

Gość usmialam sie
podnosze

Gość przeciez ona nawet z nim
nie jest, skoro widzieli sie tylko kilka razy. laska po prostu marnuje czas na znajomosc internetowa, i oczukuje siebie ze jest z kims, by w ten sposob nie czuc sie samotna.

Gość usmialam sie
podobno spali juz ze soba :P na bank mysle ze oni juz mysla o slubie (wiem ze to idiotyczne ) ona mowi ze jest go 100% pewna. A spotykaja sie tak rzadko bo on mieszka 180km od niej i tak rzadko do niej przyjezdza, oststnio dowiedziala sie ze jej ojciec chcial go wyrzucic z domu. Dodam jeszcze ze sa oni raczej bogata rodzina. On ja omotal chce zeby go utrzymywala bo teraz jest utrzymywany przez swoja matke a po slubie ona go bedzie utrzymywala. Ale npaiszcie mi co mamy zrobic zeby oni przestali ze soba byc , tylko o to mi chodzi.

Gość Nie ma takiej sily
Jak sie uprze,to nikt nic nie zrobi,dopiero jak sama sie przekona,to przejrzy na oczy.