Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malobiusciasta

mam maly biust i czuje ze duzo przez to trace

Polecane posty

Gość a ja uważam że
z linku Przerwy - mniej więcej mam taki jak na 2 zdjęciu (oczywiście przed operacją.) Gdy wchodziłam w okres dojrzewania - obwiązywałam się elastycznym bandażem właśnie po to, żeby mi nic nie rosło. Mogłam to robić dalej, bo jednak cośkolwiek, ale urosło.....

Gość
po czym sie rozpoznaje jedrnosc tzytzków ?:]

Gość
ale ten z drugiego linku na rózowym tle ?

Gość Pizza Girl
ja mam 75C i przez to skłonności do garbienia się, skrzywienie kręgosłupa :/ bo oprócz tego jestem szczupła, mam wąską talię, płaski jak deska brzuch, średnie biodra, długie gęste włosy i nie narzekam na powodzenie u płci męskiej... :( także nie ma co się przejmować dziewczyny, kwiestia gustu poprostu...

Gość styl
no to prawda po tabletkach antykoncepcyjnych sie troszke tyje i w biust tez wchodzi, brala, przez krotki czas, no ale efekty widzilam ;/ A tak przy okazji to troszke zejde z tematu, moz ektoras z was tak miala. Jakis czas temu bylam u ginekologa, no i mialam zakazenie. Wybralam co mi kazano , wyleczylo sie , zaczerwienienie i swedzenie tez mkinelo pieknie, a za pare dni bodajrze po okresie, znow mnie swedzi ;/ rozdrapaalm sobie troche i mam czerwona rane :( ale wydzielina wporzadku normalna , i poza tym swedzeniem to nie mama objawow ;/ w piatek ide na cytologie - boje sie :(((((( Nie wiem, moze ten jeden krem to za malo ;/ bede musiala poprosic ja zeby mi przpeisala jescze jakis ;/ mam tam taka sucha skore ;/ smaruje sobie etraz jakims nie na recepte, ale nie pomaga za bardzo ;/

Gość
Pizza Girl --> ale nie rozumiem :( opisałąs sie jako super laska no to wiadomo ze faceci na Ciebie lecą, jaka kwestia gustu ? 😭

Gość
no wiadomo ,😭 takie sa kanony duże tyłki i duże cycki reszta wzglednie szczupła

Gość styl
hmm wiesz co moze i ja sobie tez wmawiam - bo mam kompleks, ale my kobiety to i owow wyczowamy, i ja wiem, ze podobaja mu sie wieksze biusty . Kiedys pwoiedizlam mu, zemam za may biust i chialabym chocuiaz troszeczke wiekszy , a on na to "nmo troszke wiekszy moglby byc..."

Gość Pizza Girl
zdziwiłabyś się... wszystkie koleżanki zazdroszczą mi figury, za to u facetów jakoś reakcji nie widzę... moje przyjaciółki, jedna z dość dużym brzuszkiem, a druga z maleńkim biustem są w długotrwałych związkach z fajnymi facetami, a ja wciąż sama po jednym krótkim związku z największym ciachem w towarzystwie :( i na co mi taki wygląd...?

Gość styl
kiedys uzywalam plynu "intyma" ale od czasu zakazenia przestalam ;/ teraz podmywam sie samam woda. Podbno mozna sie podmywac czasem szarym mydlem (?)- w kostce. Tamtum rosa od czasu do czasu bo cale opakowanie ejst dosc drogie , zeby tak ciagle kupowac

wiesz co?? moj maz narzeka ze ja jestem za chuda a ja mu na to ze on tez... ale to nie znaczy ze nie jestesmy dla siebie nie atrakcyjni...

Gość styl
ja tez jestem za chuda i moj chlopak tez mi to powtarza ;/ ale ja wiele nie poradze :O Czasem wolalbym byc facetem :( naprawde oni nie msuza sie malowac, uzywac jakis odrzywek dbac tak o wlosy, martwic si o cycki. Jak cos to zalatwiaja to treningiem w silowni i po paru meisiacach juz lepiej wygladaja :(

najlepiej to uzywaj plynu do higieny intymnej. wybierz najdelikatniejszy.. no i ja bym ci polecila vagisil masc. ale nie wiem czy ona jest dostepna w polsce. uzywa sie jej jak czujesz sie tam podrazniona, po kapieli po miesiaczce po stosunku.. a jakie to zakazenie ?? bo moze powinna ci przepisac antybiotyki??

Gość
Pizza Girl --> no to nie "bierz" sie za ciacha tylko kogos bardziej przecietnego :] nierozumiem jak mozna robić problem z tego że jest sie atrakycyjnym ? 😭 :O

Gość Pizza Girl
Pierwszy wolny nick - chyba z piosenki ;) a co?

Gość sty
Zakarzenbie pochwy (brzydko zwiacy-grzyb);/ Przepisala mi tabletke doustna mi i partnerwoi, potem (chyba to byl antybiotyk) tabletki, ktore bierze sie przez 15 dni ;/ a nastepnie jakies 3 tabletki, co wygladaly jak naboje :P no i masc na recepte . I kazala mi po okresie przyjsc na cytologie, ale ze bylam choa to nie moglam sie tak szybko pojawic, wiec dopiero w piatek ide .

Gość styl
dziekuje, o masc zapytam w aptece moze bedzie :) a jak nie to pewnie ginkolog mi cos przepisze , nie wiem czmeu tak mi sie zrobilo ;/ Poza tym ostsnio w jeden z dni bolalo mnie podbrzusze, nie wiem, moze cos sie tam dzieje, albo po prostu mialam slabszy dzien, czasem po prostu tak ejst, ze sobie tam boli, co nie oznacza ze jest zle - tak mi kolezanka zawsze mowila, ktorej ginekolog tak mowil Tak wogole dziwczyny to od tygodnia bola mnie cycki, a jestem po okresie juz z 2 tygodnie .Mam 20 lat watpie, zeby mi rosly ;/

Gość styl
ogladalm sobie ostsnio strone z modelkami, i one na tych zdjeciach maja takie ladne te peirsi, nie to ze jakies wielkie, takie srednie, ale jedrne i wogole , plaskie brzuchy, i ladne kragle pupy , piekne wydatne duze usta- az tez by sie tak chcial wygladac

Gość styl
no wlansie nie wiem, nie wyglada to tak jakby powrocilo ;/ niby mnie tam swedzi, ale poza tym objawow zadnych nie widze ;/ nie wiem dziwne , moze sie nie wyleczylo tez tak jak potrzeba;/albomoj chlopak nie ejst tez wyleczony do konca i przy kazdym zblizeniu po prostu to znow przechodzi na mnie;/ albo nie wiem (oby tylko nie zdradzal:P) echh no widziecie jakie my baby mamy problemy ;/

Gość małe biusty są so doopy

Gość Pizza Girl
przerwa - ciacho się samo wzięło... chodzi mi poprostu o to, że atrakcyjność nie jest remedium na wszystkie problemy... może i jestem atrakcyjna, ale zawsze wydaje mi się że facetów obchodzi tylko moje ciało (a nie zamierzam go oddać byle komu), a ja mam pasje, charakter i to jest dla mnie ważne... i w związku z tym jestem sama i nie zanosi się na to żeby to się zmieniło wolałabym być brzydsza, a być szczęśliwa poprostu... tak zwyczajnie