Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malobiusciasta

mam maly biust i czuje ze duzo przez to trace

Polecane posty

Gość styl
oby nieeeeeeeeeeee :((((((((((( wypluj to lepiej.... Skad ona by sie tam wziela :((((((((( tak nagle

Gość Pizza Girl
Pierwszy wolny nick - pizze lubię bardzo, ale już nie jem od 3 lat :P jeszcze rok nie będę jeść a piosenka ma ładną melodię, niestety słowa mało inteligentne i skomplikowane... http://www.tekstowo.pl/piosenka,jonas_brothers,pizza_girl.html

nie wiem bo to wszystko powinno pomoc jesli wzieliscie wszystkie antybiotyki..a jak sie kochacie to zawsze po kapieli..??

Gość styl
z reszta to byl jeden dzien taki :((( Nie wiem dostalam tez neidawno opryszczki, ale to juz na ustach - to tez moze byc jakis powdod, oslabienia organizmu ???

Gość Pizza Girl
no coś Ty :P gdzie pizza pasją :P

Gość kobiety z małymi biustami
są jak chlopcy kochajacy inaczej

Gość styl
chlopak dostal tylko ejdna tabletke doustna, jakos malo, no ale pewnie miala silne dzialanie ... Hmmm przewaznie po kapieli i ja i on, czasem tez nie zdazymy sie wykapac , ale nie to ze jestesmy jacys brudni... tak po prostu spontanicznie .Ale przeznie to nie lubimy kochac sie ze soba jak sie przed tym nie wykapiemy . Uzywamy prezerwatyw i zelu durex , hmmm moze to tez byc powod , ze moge meic od tego jakeis podraznienie ??? Zel jest bezzapachowy - podbno nie podraznia .... sama nie wiem, powodow moze byc mnustwo

Gość styl
jejku mnostwo , przez o !!!!!!!!!!!!!!! sorry , wogole sorry za literowki

Gość Pizza Girl
a nie powiem :P nie ma potrzeby tego ujawniać ;)

Gość
Pizza Girl--> ok ale to nie atrakcyjnosc jest źródłem Twoich niepowodzeń ... 😭 jaa podobasz sie wielu , wiec masz tak jakby większy wybór no a te pasje i zainteresowani to dodatkowe przecież atuty

Gość styl
Hmmm wiecie co faceci tez maja w sumie pelno komplekow, tylko oni o nich nie mowia tak jak my, oni topia je w nowym samochodzie, nowej komorce, krotko moiwac w gadzetach ... lub innych dziwnych przyjemnosciach

no ale nie za kazdym razem uzywasz prezerwatyw ... a jak juz tak spontanicznie to wtedy powinnas...no nie wiem co ci doradzic... dowiesz sie zreszta jak zrobisz to badanie ...

Gość styl
tak zawsze z prezerwatywa ... Az sie boje :(((((((((((((((((

styl - nie wszyscy. jest tez grupa facetow, ktora uwypukla swoje zalety. po prostu. Nie bede nawijal dziewczynie makaronu ile pod maska koni ma moje auto, czy moja komorka moze odtwarzac filmy w formacie mp4 i ma irde, bluetootha i GPRSa. Auto ma jezdzic, a z komorki ma sie dzwonic..

Gość styl
dzikeki,ze sie zgadzasz :P Tak sobie mysle, moze powinnysmy czasem barc z facetow przyklad ... :P a ich tez to wkurza jak slysza to nasze marudzenie, narzekanie na siebie i swoj wyglad ... U mojego zaczelam myslec o tych jego komleksach jak kupil sobie samochod bmw - hahaha Kiedys wyrwal mi sie tekst "kochanie Ty masz kompleksy, bo leczysz sie bmw i ciagle zmieniasz te telefony " heheh jego mina byla bezcenna , tak samo jak i krepujaca odpowiedz :P sama mowila za siebie, ze wlansie tak jest :P Z samochodem mu przeszlo, okazal sie byc nieskonczonym wydatkiem, i sprzedal, tel. ma jeden od dluzszego czasu, ale za to postanowil spozywac duzo bialka i cwiczyc, bo chialby miec wieksze miesnie troche ... hehe no i wyszlo jaki ma kompleks, ale i tak zawsze star mowic o sobie w super latywach i nie dac po sobie poznac to co wnim samym mu nie pasuje

Gość styl
hmm kiedys tak, ale moge to policzyc na paluszkasz ile razy, moze ze 3 lub 4 , i to ejscze tak, ze trwalo to chwileczke, po potem zalozyl to co trzeba ...

Gość Pizza Girl
przerwa - wybór... jakbym miała wybór to bym była z kimś nowym albo mój były by mnie chciał z powrotem... :] a nie chciał ;( fakty mówią same za siebie pierwszy wolny - nie mam się czego wstydzić, ale też potrzeby ujawniania ;)

to naprawde nie rozumiem z kad to zakazenie.....moze to po prostu uczulenie na kosmetyki albo wczesniej bralas jakies antybiotyki i dostalas taka reakcje.. tak czy inaczej mam nadzieje ze wszystko bedzie o.k

Gość styl
mozliwe, u nas w sferach intymnych moze byc najmniejszy szczegol powodem ... Natepny powdo dla ktorego faceci maja lepiej, oni nawet jak maja cos nie tak, to to nosza w sobie bezobjawowo i nas zarazaja, albo maja jakies lekkie zaczerwienienie , na ktore wystarczy odpowiednia masc i po krzyku ...

Gość Pizza Girl
no to już nie będę, bo idę spać ;) dobrej nocy wszystkim życzę