Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakoffana

kochać za bardzo?

Polecane posty

Gość zakoffana

Rzecz jest nastepującej treści..potrzebuje wsparcia,a mianowicie..jestem z mężczyzną starszym ode mnie dość sporo co nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Kocham Go ponad wszystko..lecz od jakiegoś czasu zaczęłam podejrzewac ze jest ktos jeszcze..wydawalo mi sie ze daje mu wszystko czego zapragnie nawet jeszcze zanim o tym pomysli..a tu zonk! i zaczelam go sprawdzac;( wiem to obrzydliwe;(brzydze sie soba..ale chyba cos znalazlam..ma jakas niunie z ktora pisze smsy i dzwonia itp..a mnie krew jasna zalewa..i dzis byla straszna kłotnia..kazal mi " spier****"..wiem ze ma mnostwo nerwow itp..ale dlaczego mnie tak traktuje?myslicie ze mu na mnie nie zalezy?czasem mnie nie szanuje, poniza..ale ja nie umiem bez niego zyc..kocham za bardzo? a moze nie kocham skoro nie ufam? nie chce mi sie zyc..

Gość FASHBGSAHFJSAGSADG
Widocznie na pewno mu na Tobie nie zalezy. Olej palanta, poszukaj kogos godnego Ciebie. Mysle, ze po prostu jestes do niego przyzwyczajona i ta gleboka milosc, ktora teraz czujesz szybko przeminie. Po co meczyc sie z kims kto zdradza i w hamski sposob traktuje swoja partnerke? Znajdz sobie szybko kogos innego, a jego niech szlag trafi.

Gość zakoffana
nie dodałam że to panienka z fotka.pl! ehhh..nawet teraz z nia rozmawia! nie moze porozmawiać ze mna?napisałam 11 smów i mejla..udaje ze śpi..powiedział ze powinnam sie leczyc..czy na pewno ja?

a to nie wiesz, ze jak dajesz facetowi wszystko o czym zamarzy to stajesz się nudna???? facet ma zasłużyć!! jak pies kurwa mać!! bo inaczej oleje i nie doceni. nie mówie o wszystkich, bo bywaja normalni, którzy doceniają to co mu daje partnerka.ehhh

Gość zakoffana
ale dziękuję za wsparcie:) :*

Gość zakoffana
myslalam ze jak dam wiecej niz inne to nie bedzie szukal..a Tu dupa..moze mial za dobrze..siedze tu i sie zadreczam niepotrzebnie;/ a chyba nie warto. ale z drugiej strony wiem, ze nikt go tak nie pokocha, to na 100% i zateskni jeszcze..ale bedzie za pozno..na pewno..

rozumiem ze jestes zakochana ale widzisz ile jest wart i jak mozesz mu ufac. chcesz byc z kims takim? rozstania zawsze są trudne. w tym wypadku raczej nikt ci nie doradzi zebys z nim była. zastanów się.....

Gość zakoffana
dzieli Nas w dodatku pokolenie..tylko tak ciezko bedzie mi przyznac mojej Mamuni ze miala racje;( ona nie zaakceptowala tego zwiazku nigdy..i pewni by nie zaakceptowala..i zawsze cholera ma racje;(a ja wierzylam..mimo tego ze wiem co robil wczesniej swojej bylej na przyklad..byla w tej samej sytuacji..patowej;(

wiesz co, ja dwa razy kochałam bardzo strasznie, starałam się, dawałam i robiłam wszystko by uszczęśliwić. podałam siebie na tacy. i dostałam kopa w dupe! mam koleżanki, które robiły ta samo jak my i zostawały zdradzane, porzucane. nie wolno odkrywac sie do konca i pokazywac ze sie kocha za bardzo. zreszta jest takie powiedzenie - kto pierwszy powie kocham - przegrywa.

osoby trzecie widza wiećej czasami niż my, zaslepione miłością i zawsze nalezy sie zastanowic jeśli przed czyms przestrzegaja. i tak zazwyczaj wychodzi ze maja rację. ale jak juz jest po ptakach wtedy my tez to zauwazamy.

Gość a robisz mu laskę codziennie

Gość zakoffana
no tak..;( moja najkochańsza przyjaciółka uswiadomila mi ze nie warto sie upakarzac..i nie bede juz..nie chce..nie warto..gdyby kochal mnie to nie siedzial by na jeb**** skypie tylko napisal do mnie..ze mam racje ze przeprasza ze to skonczy i ze wszystko naprawimy.l.choc teraz nie wiem czy bym chciala..nie zaufam juz..a meczyc sie nie ma sensu..to i tak zwiazek pewlen wyrzeczen..nie mam szans na slub..na dzieci..ehhh..

Gość madulek
nawet kota mozna zaglaskac na smierc;) facet tez musi sie starac a nie miec wszystko dane pod pysk

Gość zakoffana
40..codziennie?? niee!! ze trzy ray dziennie!!jak nie masz nic powazengo do napisania to nie pisz tylko idz spac!..bo mi sie zyc odechciewa

Gość zakoffana
ale to nie bylo tak ze mial podane pod pysk..i ja go nie zaglaskalam uwazam..bylo normalnie..tzn zajebiscie..w sumie..jakbym sie nie starala to byloby ze szuka bo go olalam..

jak facetowi zalezy to zawsze sie odezwie. nie ignoruje drugiej osoby. nie chce zrazić do siebie. wytłumaczy coś. a jak nie zależy to ma centralnie w dupie.nawet odwagi nie ma zeby samemu powiedziec - koniec.

Gość zakoffana
ten typ tak ma i tyle. On nie rozmawia ze mna bo kontrolowalam jego prywatnosc!!ale ja po prostu chcialam dbac o to co moje i tyle! glupia dupa ze mnie i tyle. nie zasluguje na to by mnie zdradzal!a moze tak ten swiat jest skonstuowany??kazdy zdradza?

Gość madulek
kumam o co Ci chodzi.tylko zastanawia mnie jedno po co z nim jestes skoro nie masz szansy na normalny zwiazek slub itp przeciez predzej czy pozniej bedziesz tegoi chciala

Gość madulek
zwiazek powinnien byc oparty na zaufaniu wiec kontrola odpada.jak bys sie czula gdyby on sprawdzal Ciebie?idealnie by bylo gdybyscie starali sie oboje pielegnowac milosc a nie tylko Ty

Gość jal cię się zyć odechciewa
to...zrob to i nie marudź

gdyby cie kochał to bys nie miała podejrzen i nie szperała w jego prywatności. ale jesli miałas podejrzenia...ja sama jestem przebiegła bestia i jak widze ze mnie ktos zaczyna w jajo robic to staram sie dociec...i zdarzyło się ze telefon przejrzałam, czy kompa. i wyszło na moje... znalazłam czego szukałam. także wiesz...inni powiedza ze to chore ale czasami trzeba wziąc sprawe w swoje rece. dodam ze pytania o inną laskę tez były i otrzymywałam oczywiscie odpowiedz negatywna....

Gość zakoffana
dlaczego z Nim jestem? bo szaleje za Nim! i nie mowie ze moglabym zrezygnowac ze wszystkiego dla Niego bo tak nie mozna..ale bez slubu jeszcze nikt nie umarl mimo ze w glowie mam swoja suknie slubna;/a dzieci..nie wiem czy nawet moge miec bo mialam jakies tam problemy. On ma dziecko..i moze zachcialoby mu sie drugiego..ja bardzo bym chciala..to wogole porypany zwiazek..ambiwalentny..po prostu nie bylo tak zle by to skonbczyc a dobre chwile pozwalaly wierzyc ze bedzie dobrze..ale dzieki Wam juz chyba nie chce by bylo..

nie ma sensu byc w związku jesli nie ufasz. to męczarnia.ciągłe domniemywania, szukanie dziury w całym. lepiej od razu dac sobie spokój niz dac siebie poniżac i zeby ktos robił z nas idiotki.

Gość zakoffana
ale mnie moze sobie sprawdzac..ja nigdy i z nikim nie gralam tak fair..ale z facetami chyba nie mozna fair..i tyle..poza tym przeciez jak sie kogos kocha to nie ma sie nic takiego do ukrycia chyba..jasne ze kazdy ma swoje zycie jeszcze prywatne no ale nie jakies tajemnice!!

Gość oimoei
No cóż wygląda na to, że facet już miał poukładane życie kiedyś: żonę, dzieci, rodzinę i to mu wystarczy, nie chce się bawić w takie rzeczy on nowa. Teraz prowadzi luźne życie i to mu odpowiada. Nie ty pierwsza młoda, naiwna. Starsi (jak twoja mama) często mają rację bo więcej przeżyli, więcej widzieli. Ale to zauważamy dopiero jak sami zrobimy się starsi i bardziej doświadczeni. Popłacz, pocierp, ale zerwij z palantem. Im szybciej to zrobisz tym będzie krócej boleć - wiem to niełatwe, ale posłuchaj starszej!

zapamietaj na przyszłość - facet ma sie starac, masz powoli odkrywac siebie zeby nie dostał wszystkiego od razu bo sie znudzisz i...nie zdazy się w tobie wtedy zakochać :) idę spać...dobranoc 🌼

aaaaaa, i pewnie jak zamilkniesz na pare dni to zacznie sie zastanawiac co sie stało ze nie piszesz i sam sie odezwie. ale nie mięknij, prosze cie. jeśli juz coolwiek bedziesz chciała, to postaw swoje warunki. to, ze jest duzo starszy to nie znaczy ze ma myslec ze jestes młoda, głupia i naiwna i moze ci wcisnąc każda bajerę a ty to łyniesz. no! :P i rzeczywiscie, on pewnie chce sobie beztrosko zyc. ma dosyć swojej przeszłości.