Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karol88

kaloryfer/sześciopak na brzuchu

Polecane posty

Gość karol88

zwykly szary czlowiek.. wchodzacy na basen ale majacy kaloryfer na brzuchu.. macie o nim dobre zdanie czy tez nie ze to pusty koks (nawet jak jest tylko lekko umięśniony? powiedzcie mi jakie macie zdanie o facetach ktorzy maja kaloryfer??

Gość dziewczyna ladacoo
sa super mescy:)

Gość karol88
nawet jak nie sa przystojni ?

Gość szzcera odpowiedz
Mysle ze na podstawie tego ze masz kaloryfer nie mozna sobie wyrobic do konca zdania. Chociaz jesli jest tak ze duzo czasu spedzasz na silowni to z moich obserwacji wiele takich osob to pustaki niestety.

Gość karol88
nie spedzasz duzo czasu na silowni. zalozmy ze cwiczysz dziennie tylko 1 godzine.. czy tam 3-4 razy w tygodniu po godzinie. czy jest to duzo? zreszta chodzilo mi tylko o to czy majac kaloryfer wy kobiety macie raczej mile zdanie o danej osobie , czy odrazu go potepiacie ze ma kaloryfer to pewnie siedzi caly czas na silowni ? ?

Gość kalorywsze
weź ty spierdalaj dobrze że grzejnika 8 żeberkowego nie masz

Gość szczera odpowiedz
nie spedzasz duzo czasu na silowni. zalozmy ze cwiczysz dziennie tylko 1 godzine.. czy tam 3-4 razy w tygodniu po godzinie. czy jest to duzo? Tak dosyc duzo wg mnie. zreszta chodzilo mi tylko o to czy majac kaloryfer wy kobiety macie raczej mile zdanie o danej osobie , czy odrazu go potepiacie ze ma kaloryfer to pewnie siedzi caly czas na silowni ? ? Mysle ze czesto mysli sie tak ze pewnie siedzi caly czas na silowni. Ale to tylko moje zdanie. Mysle, ze nikt nie zasluguje na potepienie za sam wyglad, ale z moich obserwacji wynika ze takie osoby skupiajace sie mocno na swoim wygladzie czesto probuja ukryc jakies komleksy zwiazane z tym ze sa malo inteligentnymi osobami.

Gość 5k45jqjq
kaloryferem juz zainteresowales laske, teraz musisz jej zaimponowac intelektem i jest twoja :) easy

Gość gość
Podczas stosowania regularnych treningów warto wspomóc się suplementem largomass.