Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjezdna

selektywne odchódzanie we Wrocławiu

Polecane posty

Gość przyjezdna

cześć, od niedawna mieszkam we Wrocku (nie wiem czy jako przyjezdna mogę tak mówic:)) potrzebuję jakiegoś namiaru na odchudzanie

Gość a może odchudzanie
dyslektyk czy co raz tak raz tak? a tak naprawdę to czego szukasz? diety, siłowni, zabiegów???? dlaczego selektywne?

Gość przyjezdna
dyslekcja + dysorografia i to z papierami (przydały się na maturze) rzuciłam palenie bo chcę zajść w ciążę - jeszcze nie zaszłam a wyglądam już na jakiś 5 miesiąc - mniej brzuch a bardziej uda i pupa bo ja zawsze tak grubnę. potrzebuje czegoś do selektywnego odchudzania bo dietę już mam przetrenowaną to sobie sama zrobię - tylko coś na te uda i pupę! powiedzcie co i gdzie warto zrobić we wrocławiu

Gość Zapraszamy
Forum www.feelbeauty.eu/forum które daje wiedzę każdemu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dokładnie opracowany dział badan! Zobacz na www.feelbeauty.eu/forum prawie 600 tematów,fotki pozabiegowe,przejrzyscie ulożone tematy.Każdy temat opracowany z dużo iloscia informacji i fotek.Twój post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi! Modereatorzy w każdym dziale zawsze pomocni! Wchodząc na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje. Zapraszamy na www.feelbeauty.eu/forum

Gość a może odchudzanie cd
dużo, dużo ruchu - może być fitness ale ja osobiście wierzę w bieganie jeżeli technologie to dosyć drogo ale podobno super jest w kształtosferze - zabieg to chyba velashape - ja nie korzystam ale moja koleżanka, która mieszka w NY jak mnie odwiedziła to tam była i mówiła że super a velashape to podobno najmodniejszy zabieg u niej ale ja polecam codziennie 30-60 minut lekkiego, spokojnego "truchtania" - bez mistrzostwa świata bo wtedy więcej się męczysz niż chudniesz ale tak spokojnie to mało co działa lepiej - ubierz się ciepło - strata wagi to głównie wypacanie!

Gość Zapraszamy
Forum www.feelbeauty.eu/forum które daje wiedzę każdemu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dokładnie opracowany dział badan! Zobacz na www.feelbeauty.eu/forum prawie 600 tematów,fotki pozabiegowe,przejrzyscie ulożone tematy.Każdy temat opracowany z dużo iloscia informacji i fotek.Twój post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi! Modereatorzy w każdym dziale zawsze pomocni! Wchodząc na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje. Zapraszamy na www.feelbeauty.eu/forum

Gość gdzie velashape we wrocławiu
gdzie jest velashape we wrocławiu? daleko od dworca pkp????

Gość pozdrowienia z wrocka
ksztaltosfera, odzrzańska 24-29 - to boczna od rynku w stronę odry - da się dojść na piechotę - spacerek dość długi ale przyjemny - oczywiście zależy od pogody:)

We Wrocku również w Dermamedzie zajmują się problemami związanymi z redukcją tkanki tłuszczowej. Chodziłam najpierw na VelaSmooth,a teraz chodzę na Żeromskiego na VelaShape i jestem zachwycona. 1 zabieg w tygodniu w serii 5 a potem tylko 1 na miesiąc na podtrzymanie efektu-drogie panie próbujcie ,bo warto!!! A jak nie jesteście przekonane,to można przyjść na 15 min.gratisowej Veli i dopiero się zdecydować:)

Gość Marysienko
nie pytamy o dokładny adres, tylko prosimy abyś zaprzestała reklamy. pozdrawiamy

Gość ja i ona i on
A moze jakiś zabieg mezoterapii typu stretchcare.To jest taki zabieg mocno ujedrniajacy.Mysle ze we Wrocławiu jest sporo gabinetów których mozesz wykonac ten zabieg.

Gość zdecydowanie polecam velashape
bo to działa i nie boli - robiłam już 2 pakiety - pierwszy 2 lata temu i drugi teraz przed wakacjami - za pierwszym razem zgubiłam jakieś 7 cm a skóra była super napięta, teraz robiłam veleshape pro i efekt jest jeszcze lepszy - faktem jest że rok temu rzuciłam palenie i znowu było z czego ściągać:) Obydwa razy byłam w kształtosferze - 2 lata temu nie było wyboru a że bardzo mi się podobało to nie szukałam gdzie indziej:)

Gość glistnica ludzka4
Po ciazy i tak sie roztyjesz wiec po co wydawac kase? Zbieraj lepiej na plastyke brzucha i pochwy, zeby znow byla ciasna jak u nastolatki.

Gość Twoja Historia
Opisz nam swoją przygodę z medycyną estetyczną. Zabiegi od mezoterapii przez botox, korekcję ust kończąc na peelingach mechanicznych lub laseroterapii. http://www.feelbeauty.eu/contest/index/id/3 Przedstaw swoją historie jakie były Twoje doświadczenia i jakie rezultaty osiągnełaś. Najciekawszą historię opublikujemy a autorce tekstu przyznamy nagrodę w postaci wybranego zabiegu z medycyny estetycznej w wybranym gabinecie w Polsce. Zapraszamy i czekamy na Twoją historię. http://www.feelbeauty.eu/contest/index/id/3

Gość mnikaa
a jak jestem zadowolona z Vela Shape w Dermamedzie - fachowa obsługa - sprzęt - ten, który ma być :D:D a jak się okazuje różnie bywa :S widzę efekty zabiegów - więc też jest satysfakcja i radość :)

Gość ania_molka
poszukuję zabiegu oryginalnym aparatem velashape i staram się szukać bardzo ostrożnie bo znalazłam wiele informacji o podróbkach które tak samo się nazywają a efektów zero.... Ogólnie velashape jest chwalonym aparatem i efekty cieszą to jest dla mnie bardzo ważna informacja bo to mnie przekonuje do tego aparatu i zabiegu. Jakie gabinety możecie mi polecić gdzie zrobię ten zabieg i gabinet bedzie miał odpowiednie certyfikaty i przeszkolenie ? Dziękuję z góry za podpowiedzi

Gość do ania_molka
polecam stronę www.velashape.pl - ja jestem z Gdańska, ale jak szukasz gabinetu we Wrocławiu, to tam masz adresy ośrodków referencyjnych velashape w Polsce. Ja sprawdziłąm warszawę i to jest to o co chodzi

Gość Szaleństwo zakupów
Polecam - kupcie sobie Elle albo instyle - są kupony z rabatami na różne rzeczy. Jest też velashape w kształtosferze - dają 35% rabatu.