Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m48769636

jakie zarboki

Polecane posty

Gość m48769636

Może ktoś się orientuje ile zarabia magazynier? Jestem na stażu w hurtowni od 6 miesięcy już za chwilę kończy mi się staż i prawdopodobnie szef gotów jest zarejestrować mnie na stałe. Jednak ostateczna rozmowa odbędzie się dopiero jutro na ten temat. A ja chciałbym wiedzieć mniej więcej jak mogłaby wyglądać moja pensja. Do tej pory ze stażowego miałem 670 zł z groszem. Teraz zadowoliłaby mnie każda wyższa kwota. Ale wiadomo najlepiej jak najwięcej. Kumpel pracuje pod Warszawą i ma podobną pracę i zakres obowiązków i wyciąga 1400zł na czysto. Ja pracuję w Radomiu więc liczę się z tym, że zarobki będą dużo niższe, ale ile? Nie wiem czego się spodziewać. Pracowałbym po 10 godzin dziennie plus soboty 6 godzin. Możliwe, że szef zapyta mnie mnie o zarobki, ale nie wiem co mógłbym odpowiedzieć. Na szczęście nie będzie to typowa rozmowa, bo z szefem znamy się dobrze jest to młody chłopak i mamy bardzo dobre relacje jednak nie chciałbym palnąć głupoty, bo zależy mi na tej robocie. A czy znajdę gdzieś indziej coś z rejestracją nie sądze, bo szukam tak już dwa lata i pracowałem zawsze trochę, ale nigdy z rejestracją, a mam 23 lata i trzeba zacząć pracować konkretnie. Może ktoś zorientowany jest w temacie. Z góry wielkie dzięki.

Gość m48769636
teraz pracuję 8 godzin dziennie i soboty mam wolne. Ale stawkę stażu ustala urząd pracy, a nie pracodawca. Nie mam pojęcia jak zarabiają w hurtowni inni, bo jest to przedsiebiorstwo rodzinne i każdy pracownik jest tak jakby nade mną więc nie pytam o takie rzeczy. 1500 byłoby świetnie, ale może dla porównania ktoś jeszcze się wypowie? pamiętajcie to nie Warszawa tylko Radom, a tu zarobki jak z dupy;/