Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nkwlok

Ile kotek 9tygodniowy powinien ważyc?

Polecane posty

Gość nkwlok

Jak w temacie. Czy ktos wie?

Gość nie mam pojęcia
może zadzwoń do weterynarza i zapytaj ? w ogóle jak cię coś niepokoi to warto odwiedzić weterynarza, jak jest chudziutki to może być chory albo mieć robaki

Takie kotki są jak piórka leciutkie. Mój kot ma 3 miesiące i waży niecały kilogram a dodam że wydaje sie duży.

moj kocur po 2latach(ludzkich,nie wiem ile to kocich) waży 6kg :o ale jak był mały to był leciutki,za to kotka ma juz ponad roczek i wazy 2-2,5 kg

Gość taki tam jeden__
mam w domu kociaka w podobnym wieku, 3 tyg temu wazyl 1kg - byl zarobaczony i przez to strasznie wychudzony, po kuracji odrabaczajacej i 3 tygodniach wcinania dobrych karm dla kociat wazy juz 1,5kg i jest okazem zdrowia (slowa weterynarza) Jezeli malo wazy i ma brzydka siersc to na bank ma robaki, szybko odrobaczyc i dobrze karmic. Zarobaczony kot jest niebezpieczny dla Twojego zdrowia bo nicienie potrafia sie osiedlic w ciele czlowieka i przetrwac w nim w postaci larwalnej. Czesto wybieraja sobie oko jako mkiejsce w ktorym lubia posiedziec, czasami watrobe. Ciezko sie cholerstwa pozbyc.